
Με αυτό τον τρόπο πιστεύει η εταιρεία ότι προωθεί την ισότητα των φύλων… Όπως αναφέρει ο διευθυντής πωλήσεων, Jan Nyberg: «Φέτος, φτιάξαμε τους καταλόγους με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η συζήτηση για τα φύλα γίνεται όλο και πιο μεγάλη στη σουηδική αγορά, στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε.».
Δυστυχώς, η ανταλλαγή ρόλων δεν αποτελεί ένδειξη ισότητας, ειδικά στον αθώο κόσμο των παιδιών που δεν έχουν ακόμη αναπτύξει τη δική τους κριτική σκέψη. Αυτό που οφείλουν να μάθουν στα παιδιά οι μεγαλύτεροι είναι ο σεβασμός στο συνάνθρωπό τους ανεξαρτήτως φύλου.Τέτοιου είδους κινήσεις όπως της σουηδικής εταιρείας προκαλούν περισσότερο σύγχυση στην προσωπικότητά τους παρά κατάρρευση των στερεοτύπων.
pygmi.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.