Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Για ποιους συμμάχους μιλάμε; Για ποια Ευρώπη; (Συνοπτικά τα εγκλήματα τους)


Ανήκουμε στον δυτικο κοσμο, στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ και πρεπει να υπακουμε σαν καλοι συμμαχοι και μια ζωη να παριστανουμε τα "καλα παιδια" οταν μας διαταζουν (να στελνουμε στρατιωτικες δυναμεις κ.τ.λ.)… Ειμαστε οι υπάκοοι συμμαχοι που οτι μας ζητανε το κανουμε και στο τελος δεν μας μενει τιποτα, ολα τους τα χουμε δωσει:
- Κυπρος.
- υφαλοκρηπίδες.
- Ήμια, Καστελόριζο κι αλλα νησάκια-βραχονησίδες προς πωληση ή μη αναγνωρησμενα ως ελληνικα (γριζες ζωνες, διεθνη ύδατα κ.τ.λ. με....
αποτελεσμα παραβιασεις Τουρκων και αλλων).

- Aναγνωρισαν διεθνως ολες οι χωρες τα Σκόπια με τ ονομα "Macedonia".
- Τραπεζιτες τοκογλύφοι πλουτιζουν εις βαρος μας με κυρίαρχους την Goldman Sachs, JP Morgan και Deutsche Bank. Τζογαρουν (cds) και κερδοσκοπουν εις βαρος μας. Προτεκτορατο η Ελλαδα. Διερευσε εκθεση της Τροικας προσφατα και λεει οτι το χρεος δεν θα ειναι ποτε βιωσιμο.
- Δανεια με 3% απ την ΕΚΤ τα οποια παιρναν απ τα χερια των Γερμανων και μας τα δινουν με 6-7% επιτοκιο.
- 400 δις χρεη πλασματικα παρανομα τοκογλυφικα, ερειμην του ελληνικου λαου.
- Ηγετες της Ε.Ε., Τρόικα και του ΔΝΤ ολη την ωρα μας απειλουν για εξοδο της χωρα μας απο Ε.Ε. και ευρω.
- H Ε.Ε. είναι μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα στο σώβρακο μας (ΔΟΥΒΛΙΝΟ, ΜΑΔΡΙΤΗ, ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, ΣΕΝΓΚΕΝ, ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, EFSF, ΔΝΤ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ κι αλλες τετοιες πολλες συνθηκες-συμφωνίες και ευρωπαικά νομοσχέδια)
- Μνημονια. (Νεα σφαγιαστικα μετρα για το 2013)
- Παραχωρηση εθνικης κυριαρχιας.
- Καταστροφη και ισοπεδωση της αγροτικης μας παραγωγης μας λογω της πολιτικης της Ε.Ε.
- Κλεισιμο-λουκετα των ελληνικων μικρομεσαίων επιχειρησεων-μαγαζιων. Ξεπουλημα των ΔΕΚΟ στους ξενους.
- Παραδωση του ορυκτου μας πλουτου στους ξενους και αυστηρη ευρωπαική απαγορευση εκμεταλευσης απο μας τους ιδίους.
- Κατασχεση ιδιωτικης και δημοσιας περιουσιας απ τους ξενους (βασει αγγλικου δικαιου).
- Παντου υψηλοι φοροι στην αγορα. Πανάκριβα τα προιόντα και καυσιμα. Χαρατσια. Εκκαθαρηστικα (φορ. δηλωσεις), φορολογηση ανηλίκων παιδιωνκ.τ.λ.
- 400 ευρω μισθοι- συνταξεις. Τελος τα δωρα και οι επιδοτησεις. Απολυσεις 25.000 δημοσιων υπαλληλων το 2013 και επεται συνεχεια). Συνταξιοδοτηση στα 67.
- 25% η ανεργια. 55% η ανεργια των νέων. Μαζικες μεταναστευσεις στο εξωτερικο. 2.000 οι αυτοκτονιες καθε χρονο. Μειωση του ελληνικου πληθυσμου λογω μη γέννεσης παιδιων (μια μορφη γενοκτονιας).
- 106 εκατομυρια ευρω το χρόνο δίνουμε για συμμετοχη στο ΝΑΤΟ.
- 3 δις ευρω καθε χρονο για αμυντικες δαπανες. Παλιά και μεταχειρισμενα οπλικα συστηματα, αρματα, υποβρύχια κ.τ.λ. μας τα πουλανε για καινουρια δινοντας μιζες στους πολιτικους μας (γερμανική siemens κ.τ.λ.) ζημιωνοντας δισ ευρω το ελληνικο δημοσιο.
- Δεν υπαρχει ασφαλεια και οι Τουρκοι συνεχως κανουν βολτες και ασκησεις στο Αιγαιο (παραβιαζοντας διεθνεις και ευρωπαικες συνθηκες ολη την ωρα) και ολη την ωρα στελνουν λαθρομεταναστες στην χωρα μας (παραβιαζοντας παλι συνθηκες) και η Ε.Ε. δεν δινει σημασια (2 εκατομυρια ειναι οι λαθρομεταναστες και ως το 2015 θα εχουν φτασει 4.200.000 συμφωνα με τον ΟΗΕ)…
Αλλωστε ποτε στην ιστορία μας οι Ευρωπαιοι δεν ηταν με το μερος μας.. Παντα μας πολεμουσαν:
- Αλωση (ισοπέδωση) της Θεσσαλονίκης από τους Νορμανδούς το 1185.
- Σταυροφορίες των ευρωπαίων, εισβολη και αλωση της Κων/πολης και του Βυζαντίου το 1453, ως συνεπεια 400 χρονια να ειμαστε σκλαβωμενοι στο Οθωμανικο κρατος.
- Σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας το 1915 (με την συμβολη των γερμανων).
- Ενισχυουν τον Κεμάλ οι Ευρωπαιοι με πολεμικο υλικο και χρημα και αρχιζει το παιχνιδι: Γενοκτονια Ποντιων. Λεηλασια Κων/πολης. Καταστροφη της Σμυρνης και σφαγες αβοήθητων Ελληνων της Μ.Ασιας απ τους Γαλλους πανω στα καράβια το 1922. Αγγλοι και Ιταλοι παρακολουθουσαν το θεαμα απ τα δικα τους καραβια χωρις να βοηθησουν μπροστα στις συνεχεις σφαγες ελληνων απ τους τουρκους.
- Μαζικες εκτελεσεις Ελληνων απο τους Γερμανους και Ιταλους Ναζί στον Β'Π. πολεμο 1940-1944. (Κατοχη. Πείνα. Χιλιαδες νεκροι. Υλικες ζημιες. 50 χρονια πισω η οικονομια, η κοινωνια μας και το βιωτικο επιπεδο. Καμια αποζημειωση.)
- Εμφυλιος το 1946 (Παιχνιδια ανατολης και δυσης εις βαρος μας. Χιλιαδες οι νεκροι).
- Κων/πολη 1955 (λεηλασία, σφαγή, αρπαγή περιουσιών, μαζικοί διωγμοί) ως και το 1964 οπου και αποτελειωσαν τους Ελληνες της Πολης.
- Εισβολη των τουρκων στην Κυπρο το 1973. Λεηλασιες, καταστροφες και σφαγες αμαχων. Επισης μη ξεχναμε τις σφαγες των Ελληνων της Κυπρου απ τους Αγγλους...
μεχρι και σημερα... ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ.
Για ποιους συμμαχους μιλαμε? για ποια Ευρωπη?
Κι ομως πολλοι ελληνες πολιτες, τα λεγομενα προβατα, συνεχιζουν να πιστευουν οτι "δεν μπορούμε να διανοηθούμε τον εαυτό μας χωρίς την Ευρώπη και ευρω".
giorgos feris
ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.