Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μαζεύουν υπογραφές για το "χαμένο F 16" οι Τούρκοι!




Να συντηρήσουν την εκδοχή περί κατάρριψης τουρκικού αεροσκάφους από ελληνικό μαχητικό στο Αιγαίο το 1996 επιχειρούν κύκλοι στην Τουρκία ''εκμεταλλεύόμενοι'' τρόπον τινά την μνήμη του νεκρού πιλότου.
Και αυτό το κάνουν με δύο τρόπους: Πρώτον, μαζεύοντας υπογραφές για την ανάσυρση της σορού του τούρκου πιλότου του F-16 που έπεσε στο Αιγαίο. Όπως γράφει η Μιλιέτ σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 10.000 υπογραφές από την οικογένεια του πιλότου Ναϊλ Ερντογάν που έπεσε υπέρ πατρίδος στο Αιγαίο από ελληνικό αεριωθούμενο το 1996. Η οικογένεια του Ναϊλ Ερντογάν παρέδωσε στον Τούρκο πρόεδρο Γκιούλ τις 10.000 υπογραφές που συγκέντρωσε για την ανάσυρση του F-16 στο οποίο επέβαινε ο τούρκος πιλότος και κατέπεσε. Η Milliyet έχει τίτλο «10.000 υπογραφές για την σορό του». Δεύτερον με την πραγματοποίηση εκδήλωσης εις μνήμη του Τούρκου πιλότου με καταδύσεις.
Συγκεκριμένα όπως έγραψε η εφημερίδα Aksam έγινε κατάδυση στον ''Παράδεισο Πτηνών των 7 Κύκνων'' της περιοχής Σουλούοβα της Αμάσεια εις μνήμη του πιλότου Ναϊλ Ερντογάν που είχε πέσει υπέρ πατρίδος με το αεροσκάφους του στην θάλασσα του Αιγαίου όταν κτυπήθηκε από ελληνικό αεριωθούμενο το 1996. Στην εκδήλωση που οργανώθηκε από τον αθλητικό όμιλο Ντενίν Γιαμάτς έλαβαν μέρος δύτες από την Αμάσεια, την Σαμσούντα και την Άγκυρα και ανοίχτηκε πανό που έγραφε: «Φρόντισε για τον πεσόντα σου».
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.