Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η εξέγερση των Αιγυπτίων κατά του ισλαμοφασισμού συνεχίζεται υπό την σκιά για οργανωμένους βιασμούς διαδηλωτριών από τα καθάρματα του Μόρσι.


20121202-180758.jpg





Η εξέγερση του λαού της Αιγύπτου συνεχίζεται ενάντια στην ισλαμική θηριωδία, την ίδια στιγμή που για πρώτη φορά δυτική εφημερίδα “σπάει” την ομερτά και αποκαλύπτει άλλο ένα βρώμικο τέχνασμα των σκοταδιστών κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, η Βρετανική Daily Mail, σε εκτενές ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι συμμορίες ισλαμοφασιστών δρούσαν οργανωμένα μέσα στο πλήθος και επιτίθεντο σεξουαλικά σε διαδηλώτριες με σκοπό να σπάσουν το φρόνημα των διαδηλωτών. Την ίδια στιγμή, άλλες συμμορίες λίντσαραν για τον ίδιο σκοπό δημοκράτες διαδηλωτές χωρίς λόγο, ώστε οι πραγματικοί δημοκράτες να εξαφανιστούν και να επικρατήσουν στις πλατείες οι συμμορίες της Κλίντον. Κάτι παρόμοιο ζήσαμε εδώ κατά την διάρκεια των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των “Αγανακτισμένων”, όπου συμμορίες έκαναν επιθέσεις σε ανύποπτους διαδηλωτές.
20121202-181530.jpgΤο εκτενές αφιέρωμα της εφημερίδας, ΕΔΩ.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.