Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Χαστούκι Καραμανλή στις ονειρώξεις των νταβατζήδων: “οι πολιτικοί σχηματισμοί δεν δημιουργούνται στα παρασκήνια”!

ΟΧΙ Καραμανλή σε πρόταση για επιστροφή του!


Σχόλιο: Όλο το σύστημα έχει πέσει πάνω του για να κρατηθεί βλέποντας πως ένα μέρος των ψηφοφόρων τρέφει συμπάθεια προς το πρόσωπο του. Πόσο τραγικό είναι ότι αυτοί που τον έριξαν, τώρα τον βλέπουν σαν την τελευταία ελπίδα τους;
“Οι πολιτικοί σχηματισμοί δεν δημιουργούνται στα παρασκήνια. αλλά προκύπτουν σαν αποτέλεσμα πολιτικών και κοινωνικών δυναμικών.”! Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Κώστας Καραμανλής στις απέλπιδες προσπάθειες εμπλοκής του στην απόπειρα δημιουργίας παρασκηνιακών “κινήσεων”, που υποδαυλίζουν νυχθημερόν οι βαρώνοι της ενημέρωσης.
Το ρεπορτάζ του newsbomb.gr είναι χαρακτηριστικό και δίνει σαφέστατη απάντηση στα ΜΜ”Ε” που δολίως επιχειρούν να εμπλέξουν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού σε υπόγειες διαδικασίες.
Τα χαρακτηριστικά παραδείγματα τύπου Τατούλη, αλλά και οι πρωτοσέλιδες συνεντεύξεις τύπου Μανώλη στα ΜΜ”Ε” των εργολάβων, είναι ακόμα νωπά στις μνήμες του Ελληνικού λαού.
Πολλά θα μπορούσε να καταλογίσει κάποιος στον πρώην πρωθυπουργό. Όχι όμως την έλλειψη μπέσας ή την χρήση πολιτικής δολοπλοκίας για να εξυπηρετήσει προσωπικούς σχεδιασμούς.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.