Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Δεν παίρνουν άδεια εορτών οι φαντάροι επειδή δεν έχουν λέφτα για εισιτήρια

tromaktiko



Άκουσα σήμερα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα που είπε ότι…
οι φαντάροι μας που υπηρετούν σε διάφορες Μονάδες στον Εβρο, αρνούνται να πάρουν άδειες για να πάνε στα σπίτια τους να κάνουν γιορτές με τις οικογένειές τους επειδή δεν έχουν χρήματα για τη μετακίνησή τους, καθόσον το Κράτος κατάργησε τις δωρεάν μετακινήσεις των στρατευμένων παιδιών.

Αν είναι αλήθεια αυτά που άκουσα, λέω αν είναι αλήθεια, θα πρέπει να ντρέπεται ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, διότι αν το Κράτος δεν έχει χρήματα για τους στρατιώτες να δώσουν από το μισθό τους ο Πρωθυπουργός και όλοι οι Υπουργοί και Βουλευτές προκειμένου να ταξιδεύσουν οι φαντάροι μας.
Και ας μη ξεχνάνε οι πολιτικοί μας ότι τα Ελληνόπουλα τα υποχρεώνει η πατρίδα να στρατευθούν και δεν είναι δική τους επιλογή να πάνε φαντάροι, με αποτέλεσμα να μην έχουν χρήματα αφού πλέον δεν εργάζονται το διάστημα που υπηρετούν τη θητεία τους και θεωρώ τελείως άδικο, παράνομο και τρελό ακόμα να έχουν ατέλεια στα μέσα μεταφοράς οι Αστυνομικοί, οι οποίοι είναι Δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν μισθό και θα πρέπει να πληρώνουν ακόμα και στις Αστικές συγκοινωνίες.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.