Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Την ώρα που κάποιοι ψάχνουν το “αυγό”, το φίδι έχει γίνει δράκος και τρώει τον πολιτισμό.


Σοκ στην Γαλλία: Η αδελφή του κτήνους της Τουλούζης, είναι περήφανη για τις πράξεις του αδελφού της…
…την ώρα που κάποιοι ψάχνουν το “αυγό”, το φίδι έχει γίνει δράκος και τρώει τον πολιτισμό.
Η αδελφή του ισλαμοφασίστα, φονιά βρεφών της Τουλούζης που κάποια ελληνόφωνα καθάρματα τον χαρακτήριζαν “μαχητή”, κινηματογραφήθηκε με κρυφή κάμερα να “καμαρώνει” για τα κατορθώματα του αδελφού της. Φορώντας βέβαια την γνωστή μπούργκα. Δεν μπορούμε βεβαίως να ξεχάσουμε τους συνωμοσιολόγους των ΜΜ”Ε” που όταν έγινε το φονικό μετέδιδαν ασυναρτησίες για να κρύψουν τον δολοφόνο όταν όλοι γνώριζαν ότι μόνο ισλαμοφασίστας θα μπορούσε να πυροβολήσει ένα ανυπεράσπιστο βρέφος τρεις φορές στο κεφάλι. Όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα του δολοφόνου άλλαξαν τροπάρι και προσπαθούσαν να τον βαφτίσουν “μυστικό πράκτορα της μοσάντ και του Σαρκοζί”.
Η αδελφή του ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες, μήνυσε όμως και το κανάλι που με κρυφή κάμερα κατέγραψε το κήρυγμα μίσους της.
Δείτε το βίντεο:
Enter video caption here

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.