Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ GOOGLE ΚΑΤΑ TOY ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ




Το νέο κίνημα της Google κατά της ρύθμισης και ελέγχου του internet από τις κυβερνήσεις είναι υποκριτικό... Όπως βλέπετε και στην κάτωθι φωτογραφία που σας παραθέτουμε υπάρχουν μεγάλες αντιφάσεις... Οι όροι και οι προϋποθέσεις της Google γίνονται αυτομάτως αποδεκτοί από τον χρήστη ακόμη και κατά τη διαδικασία υποβολής της συμμετοχής του στο κίνημα κατά της διεθνούς ρύθμισης του δικτύου!!!
Άλλη μία απόδειξη της υποκρισίας του διαδικτυακού κολοσσού... Οι συγκεκριμένοι όροι που αποδέχεται ο χρήστης ενισχύουν την ρύθμιση του διαδικτύου και τον έλεγχο των αναζητήσεων των χρηστών: Η ΠΛΗΡΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΠΟ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ GOOGLE ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..
Ας προσέξουμε λοιπόν.. και ας μην πέσουμε σε ακόμη μία τεράστια διαδικτυακή παγίδα που θα μας στοχοποιήσει ακόμη περισσότερο...
Capture
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.