Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Πέταξε τη σημαία …σαν κουρελόπανο. Ο υπ.Άμυνας της Κύπρου (βίντεο)




Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε πολίτης νοιώθει έναν έμφυτο σεβασμό για τη σημαία της πατρίδας του. Αυτό θα αναμέναμε στο πολλαπλάσιο από κάποιον ο οποίος είναι υπουργός Άμυνας της χώρας του. Ο Κύπριος υπουργός Άμυνας Κ.Ηλιάδης, δυστυχώς απογοήτευσε , όταν πήρε τις σημαίες της Ελλάδας και της Κύπρου από μνημείο και θεώρησε σωστό να τις …πετάξει στο έδαφος! Ακόμη και ο στρατονόμος όπως θα δείτε σοκαρίστηκε και έσπευσε να τις σηκώσει

Enter video caption here
onalert.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΚΥΠΡΙΩΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙ Η ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.