Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Εταιρία εμπορευόταν παράνομα προσωπικά δεδομένα





ID-ont
Μετά τον Έλληνα με τα οικονομικά στοιχεία 9 εκ. πολιτών (από το taxis), τον Ουκρανό με τα e-mails 2,5 εκ πολιτών (από το taxis) να’ σου κι η εταιρεία με τους 30 υπαλλήλους για την οποία “Ο όγκος των ψηφιακών αρχείων και ο αριθμός των φορολογικών στοιχείων, πολιτών και επιχειρήσεων,που κατείχε, έως αργά το βράδυ παρέμεινε άγνωστος.”
Μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώστε!!! Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση σε μεγάλες δόξες!!!

ΕΘΝΟΣ: Στο μικροσκόπιο της Οικονομικής Αστυνομίας βρίσκεται εταιρία, η οποία κατείχε παράνομα ψηφιακά αρχεία προσωπικών δεδομένων πολιτών.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η εταιρία αυτή επεξεργάζοταν τα αρχεία και τα διέθετε σε διάφορους ενδιαφερόμενους.
Στην εταιρία, η οποία εδρεύει στο Μπραχάμι και απασχολούσε περίπου τριάντα υπαλλήλους, βρέθηκαν σε αρκετούς σέρβερς εκατομμύρια ονομάτων, διευθύνσεις, αριθμοί κυκλοφορίας και οικονομικά στοιχεία πολιτών.
Η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, επεξεργαζόταν και ταξινομούσε ανά εμπορικό ενδιαφέρον επιχειρηματικούς κλάδους.
Ο όγκος των ψηφιακών αρχείων και ο αριθμός των φορολογικών στοιχείων, πολιτών και επιχειρήσεων, έως αργά το βράδυ παρέμεινε άγνωστος.
Πριν από δύο μήνες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ανάλογη περίπτωση, όταν τα φορολογικά στοιχεία 9 εκατομμυρίων πολιτών βρέθηκαν στα χέρια ενός 36χρονου, ο οποίος τα πουλούσε σε διάφορες εταιρείες.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63762655

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.