Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ο Προβόπουλος πάει στο Λονδίνο για να φέρει ..επενδύσεις για τις τράπεζες

Giorgos-Provopoulos-TTE-468x290



Τη δουλειά της κυβέρνησης πάει να κάνει στο Λονδίνο ο Διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος. Στόχος των συναντήσεων που έχει προγραμματίσει είναι το να ενημερωθούν θεσμικοί επενδυτές και επενδυτικοί οίκοι για τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πάει δηλαδή, για να αλλάξει το κλίμα των έξω και κυρίως του Citi του Λονδίνου που είναι η «καρδιά» των αγορών.
Ο Προβόπουλος θα συναντηθεί με επενδυτικούς οίκους όπως η Morgan Stanley, η UBS, η JP Morgan, η Goldman Sachs, καθώς και σε μεγάλες τράπεζες όπως η Citibank, η Deutsche Bank και η Credit Suisse, εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ, αλλά και συνεντεύξεις σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης.
Εννοείται πως ο Προβόπουλος δεν πάει για να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα και να αλλάξει το κλίμα. Στόχος του είναι να φέρει επενδυτές στις τράπεζες που αν δεν πιάσουν τους στόχους τους στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που προγραμματίζουν, τότε κινδυνεύουν να χάσουν τον ιδιωτικό τους χαρακτήρα.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.