Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Με “κάλυψη – απόκρυψη” οι τροϊκανοί για να αποφύγουν τους τρομοκράτες!

troika_454_355



Να κυκλοφορούν κακοντυμένοι, με τραγιάσκες και ρεπούμπλικες καλούνται οι χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι της τρόικας που βρίσκονται στην Ελλάδα. Τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα φοβίζουν τους δανειστές.
Οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν προκαλέσει φόβο και στα υψηλόβαθμα κλιμάκια των δανειστών. Κι αν οι Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ έχουν δίπλα τους, σε κάθε τους βήμα, ένοπλους φρουρούς, δε συμβαίνει το ίδιο και για τους δεκάδες χαμηλόβαθμους υπαλλήλους της τρόικας.
Από τις Βρυξέλλες έχουν πάρει οδηγίες να έχουν τα μάτια τους… δεκατέσσερα και να παίρνουν αυξημένες προφυλάξεις, γράφει σήμερα ο Μικροπολιτικός στα Νέα.
Και ποιες είναι αυτές οι συμβουλές; Να προσέχουν πως ντύνονται. Να αποφεύγουν τις ακριβές γραβάτες και τα ακριβά μανικετόκουμπα. Κι αν μιλάμε για ανοιχτόχρωμους, τότε καλούνται να κυκλοφορούν με τραγιάσκα ή ρεπούμπλικα!
Κι αν κανείς τους ρωτήσει που δουλεύουν; Σε γνωστό οίκο μόδας ή κάτι παρόμοιο, που τους έχει στείλει στην Αθήνα είναι η σωστή απάντηση…
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.