Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πούτιν: «Η Αραβική «Άνοιξη» αιτία της αστάθειας σε Αφρική και Μέση Ανατολή»

putin5


Oι αραβικές επαναστάσεις σε Συρία και Λιβύη προκάλεσαν αστάθεια στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Η αναταραχή στη Λιβύη συνοδεύτηκε από ανεξέλεγκτη διακίνηση όπλων και συνέβαλε και στην επιδείνωση της κατάστασης που επικρατεί στο Μαλί», δήλωσε ο Πούτιν δεχόμενος τα διαπιστευτήρια των νέων πρεσβευτών.
Η Ρωσία καλεί να δοθεί λύση στις αναταραχές που συνεχίζουν να υφίστανται «μέσω της πολιτικής και της διπλωματικής οδού, βασισμένες στον πλήρη σεβασμό της εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας όλων των κρατών και στους κανόνες ισότητας μεταξύ των κρατών», κατέληξε ο Ρώσος ηγέτης.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.