Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Με τη στήριξη της Deutsche Bank η Hochtief βάζει πωλητήριο στο Ελευθέριος Βενιζέλος

1671


Για τα 500 εκατ. που χρωστά θα μιλήσει κανείς;
Επαναφέρει το θέμα της πώλησης του ποσοστού που διαθέτει σε έξι αεροδρόμια, μεταξύ αυτών και το Ελευθέριος Βενιζέλος η γερμανική Hochtief, με την “αρωγή” της Deutsche Bank.
Σύμφωνα με το Bloomberg η κατασκευαστική εταιρία συνεργάζεται από κοινού με την γερμανική τράπεζα στο θέμα της πώλησης των αεροδρομίων, όπως ανέφεραν άτομα που βρίσκονται κοντά στη διαδικασία.
Η Hochtief κάλεσε τους υποψήφιους επενδύτες να υποβάλλουν προσφορές έως τα τέλη Μαρτίου, ενώ ένας πιθανός αγοραστής θα μπορούσε αποκτήσει μερίδιο, μεταξύ άλλων, στα αεροδρόμια Αμβούργου, Σύδνευ, Βουδαπέστης αλλά και της Αθήνας (διαθέτει πλειοψηφικό ποσοστό στο Ελ. Βενιζέλος).
Σημειώνεται ότι η Hochtief είχε αναβάλει το 2012 επ΄ αόριστον την πώληση των αεροδρομίων εξαιτίας του χαμηλού τιμήματος των προσφορών που είχε λάβει.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.