Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ 6 ΚΕΝΤΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ.

metanastes-4



Είναι γνωστή η... προστατευτικότητά του για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που στοιβάζονται καθημερινά στα κέντρα φιλοξενίας, μες τη βρώμα και τις αρρώστιες, τους οποίους ταΐζει και ποτίζει ο εξαθλιωμένος ελληνικός λαός.

Στο πλαίσιο αυτό, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, προτίθεται να θέσει σε λειτουργία έξι νέα κέντρα πρώτης υποδοχής και κράτησης μεταναστών.
Στόχος είναι η δυνατότητα «φιλοξενίας» παράνομων μεταναστών να διπλασιαστεί και από τις 5.000 που είναι σήμερα να φτάσει στις 10.000!
Καταλαβαίνεται, δηλαδή, τι έχει να γίνει...
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτη φάση, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει αρχικά τη χωροθέτηση νέου κέντρου κράτησης σε παλαιό ΚΤΕΟ στην Κακαβιά Ιωαννίνων, ενώ θα ακολουθήσουν η Χίος, η Σάμος και η Λέσβος.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.