Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ανατολική μεσόγειος. Ισραήλ – Κύπρος-Ελλάδα =18 εκατομμύρια. Ισλάμ =190 εκατομμύρια.



Είναι μερικά πράγματα, που όσο και αν κάποιος προσπαθεί να τα ελέγξει, να τα αγνοήσει, η προσπαθήσει να τα ωραιοποίηση, δυστυχώς για αυτόν αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ.
Αυτό ισχύει για το Ισραήλ την Κύπρο και την Ελλάδα. Όσο και αν προσπαθούν όψιμα μερικοί να οργανώσουν κοινή συμμαχία στην ανατολική μεσόγειο μεταξύ Ισραήλ Κύπρου Ελλάδας, δυστυχώς η πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής μας...
δείχνει ξεκάθαρα ότι εντός των επόμενων είκοσι το πολύ χρόνων η ανατολική μεσόγειος θα είναι καθαρά ισλαμική υπόθεση.

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, εν αντιθέση με τις όποιες θεωρίες προσδοκίες ή σχέδια. Λοιπόν ας δούμε πόσο είναι ο συνολικός πληθυσμός των χωρών, Ισραήλ Κύπρου Ελλάδος και πόσος είναι ο πληθυσμός των Ισλαμικών κρατών. Ισραήλ: 7,7 εκ. Κύπρος : 862 χιλ. Ελλάδα: 11 εκ. Σύνολο 19.562.000 εκ. Από την άλλη πλευρά, τα Ισλαμικά κράτη της ανατολικής Μεσογείου έχουν συνολικά: Λιβύη: 6.422.772 εκ. Αίγυπτος: 75.500.662 εκ. Παλαιστίνη, Γάζα1.500.202+ δυτική όχθη 4,4 = 5900202 εκ. Λίβανος : 4.259.405 Εκ. Συρία: 20.820.311 Εκ. Τουρκία: 76.805.524 Εκ. Τουρκοκρατούμενη Κύπρος: 294.906 χιλ. Σύνολο 190 003 580 εκ. Βέβαια, υπάρχουν λαοί μέσα στα ισλαμικά κράτη οι οποίοι δεν ανήκουν στο Ισλάμ, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν και μεγάλος αριθμός του Ισλάμ που υπάρχει μέσα στην Ελλάδα Κύπρο Ισραήλ.
Λοιπόν, οι αριθμοί μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι αν το θελήσουν από κοινού οι ισλαμικοί πληθυσμοί της ανατολικής Μεσογείου και κινηθούν ομαδικά, όχι με κορβέτες και άλλα πολεμικά σκάφη, αλλά με απλά φουσκωτά και ψαρόβαρκες θα είναι σε θέση να ελέγξουν ακόμη και τα δελφίνια που κολυμπούν στις θάλασσες του Ισραήλ της Κύπρου και της Ελλάδας.
Αυτά, για όποιον νομίζει ότι η ανατολική μεσόγειος θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να ανήκει στην δύση. Βέβαια τα πράγματα θα είχαν ξεκαθαρίσει υπέρ του Ισλάμ στην ανατολική μεσόγειο από το 1974, αν τότε η Τουρκία είχε καταφέρει να πάρει όλη την Κύπρο.
Στην πραγματικότητα αυτό που δεν ολοκλήρωσε η Τουρκία μόνη της το 1974, προσπαθεί τώρα να ολοκληρώσει με την βοήθεια των Παλαιστινίων των Αιγυπτίων των Λιβύων και αργότερα όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και με τους Σύριους.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.