Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Σαουδική Αραβία σήμερα: Δείτε πως φέρεται στους μετανάστες η χώρα που μαζί με το Κατάρ χρηματοδοτεί “κέντρα μεταναστών” και “αντιρατσιστικούς νόμους”.

20130526-202815.jpg


Πέντε αποκεφαλισμένοι (μουσουλμάνου) μετανάστες από την Υεμένη κρέμονται σήμερα σε κοινή θέα στην πολη Τζιζάν στην ΝΔ Σαουδική Αραβία. Οι μετανάστες κατηγορήθηκαν και εκτελέσθηκαν βάσει του ισλαμικού δικαίου. Έπειτα εκτέθηκαν σε γερανό κρεμασμένοι απο τους ώμους ώστε οι λοιποί μετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή να “παραδειγματιστούν”.
Αυτη η χώρα μαζι με το Καταρ, πρωταγωνιστούν στην χρηματοδότηση των αθλίων κυκλωμάτων και ορισμένων ΜΚΟ που αγωνίζονται για τα “δικαιώματα” των μουσουλμάνων
μεταναστών, την ίδρυση και λειτουργία τζαμιών και πολιτιστικών κέντρων, όπως και την επιβολή αντιρατσιστικής νομοθεσίας με στόχο την καταπολέμηση της “ισλαμοφοβίας”. Η χώρα αυτη επίσης είναι συνομιλητής της Δύσης και πρωταγωνιστεί στον πόλεμο για επιβολή κυρώσεων κατα του Ιράν, την καταστροφη της Συρίας μέσω της πτώσης του Ασάντ και βέβαια την υποστήριξη των Τουρκικών συμφερόντων. Αυτή η χώρα κουνά το δάχτυλο μαζι με ντόπιους πολιτικούς μουλάδες. Αυτή η χώρα χρηματοδοτεί την περιβόητη οργάνωση Human Rights Watch του Σόρος, η οποία κατακεραυνώνει την Ελλάδα, μαζι με τους ντόπιους πολιτικούς της υπαλλήλους. Την Ελλάδα που άνοιξε την αγκαλιά της σε 1,5 εκατομμύριο μετανάστες, χωρίς να έχει “κρεμάσει” ούτε έναν.
olympia.gr

3 σχόλια:

 1. ΤΖΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ28 Μαΐου 2013 - 11:31 π.μ.

  ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ:

  Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
  Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
  Φ.ΚΟΥΒΕΛΗΣ
  Α.ΣΑΜΑΡΑΣ

  ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αμην και ποτε......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανδρέας
  Δολοφόνοι - βιαστές και κλέφτες πολιτικοί πρέπει να έχουν την ίδια μεταχείριση , εμείς όμως ανεχόμαστε και προδότες , μήπως πρέπει να (οργανωθούμε) εκτός και μας !!! αρέσει .Στο (οργανωθούμε ) προτείνω την σοβαρή έννοια . Τώρα ξέρουμε πλέον ότι εξακολουθούν να μας πουλάνε και το πείραμα τελείωσε , όσο υποτακτικοί και αν θέλουμε να είμαστε δεν πάει άλλο και υπάρχει η άλλη μας όψη . Ελπίζω ο συμπαθής Κουβέλης να σταματήσει , είναι αδιέξοδο , οι άλλοι σίγουρα θα συνεχίσουν όσο πάει γιατί φοβούνται τη φυλακή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.