Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κραυγή του Δημάρχου απο το Ακριτικό Καστελόριζο..."Επιτέλους θωρακίστε τα σύνορα θα να μας ξεκάνουν!"



Σχέδιο των Τούρκων να διαλύσουν το Καστελόριζο!...Ακούει κανείς ;
Πριν λίγο άλλοι 30 Αφγανοί λαθρομετανάστες "αποβιβάστηκαν" στο νησί ! Είναι βέβαιο πλέον πως οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να καταστρέψουν το Καστελόριζο.
Aυτό λένε και κάτοικοι του ακριτικού νησιού ,
(φώτο αρχείου )
που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες να κάνουν απόβαση στο νησί δεκάδες λαθρομετανάστες από την Τουρκία.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έφτασαν 30 ακόμη παράνομοι λαθρομετανάστες (είχαν προηγηθεί μέσα σε 3 μέρες 48 Αφγανοί και Σύριοι) δημιουργώντας απίστευτο πρόβλημα στο νησί που δεν έχει καμία απολύτως υποδομή για τέτοια "επιδρομή" λαθρομεταναστών.
Ο Δήμαρχος κ.Αχλαδιώτης στέλνει μήνυμα κραυγής "Επιτέλους, να θωρακίσουν τα σύνορα. Θέλουν να μας ξεκάνουν!"
Σ.Π
parapolitika.gr

3 σχόλια:

  1. η παρουσια ελληνων στα νησια ηταν το μεγαλο προβλημα για την τουρκια που θελει την καλυψη της διεθνους κοινης γνωμης για να διαπραττει τα εγκληματα μισους κατα αλλοεθνων και αλλοθρησκων προσποιουμενη το θυμα .με την οργανωμενη αλοιωση της ελληνικης εθνικης ταυτοτητας απο μεσα και εξω βρεθηκε ανελπιστος συμμαχος στα τουρκοσκυλα .Συγχαρητηρια αξιζουν για τους αγωνες τους οι τσιπρες και σια ,οι μκο ,οι συστημικοι πολιτικοι,οι σορος της περιοχης αλλα τη μεγαλυτερη προσφορα σε αυτη την κατασταση και ενα μεγαλο μπραβο στο ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .μεγαλυτερη καταρα σε αυτο τον τοπο απο το να εχει τετοιους κατοικους δεν υπαρχει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι τουρκοι μπαινουν στο καστελοριζο και οι δικοι μας κοιτανε... Γιατι δεν κανουν κατι; μηπως εχουν συμφεροντα απο τους τουρκους, μηπως φοβουνται ; η μηπως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πετάχτε τους στην βάρκα που είλθαν μόνο έτσι θα σταματίσουν και χωρίς να σας καταλάβουν και αμέσως Σχέδιο είναι από παντού
    για την Ελλάδα Εείς από Αθήνα έιχαμε κάποια επαφή με της κάρτες και τα βιβλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.