Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ το να ψάλλεις τον Εθνικό Υμνο της Ελλάδας είναι "κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού, που κινείται στα όρια της ασέβειας "





Τάδε έφη ο υπεύθυνος του τομέα Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Δρίτσας, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του τιμητικού αγήματος των φοιτητών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Ι.Ν Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου , να ψάλλει μαζί με το "Χριστός Ανέστη" τον εθνικό μας ύμνο.

Αν διαβάσει κανείς τι λέει ο κ. Δρίτσας, θα αναρωτηθεί κατ΄αρχάς από που εκπορεύονται τα "αισθητικά κριτήρια" αυτού του εκπροσώπου της ευλογημένης απο το Brookings institute (και απο άλλα συναφή ιδρύματα) "αριστεράς" και που βρίσκει την ...κακογουστιά.
Διότι αν μας έλεγε π.χ ότι
οι δόκιμοι ήταν φάλτσοι και ενοχλήθηκαν τα αυτιά των παρισταμένων (διότι πολύ αμφιβάλλω αν παρίστατο ο ίδιος σε κάποια Αναστάσιμη ακολουθία) θα καταλάβαινα την ένστασή του περί κακογουστιάς.
Απο την άλλη θα μπορούσε να μας πεί πως φαντάζεται εκείνος μια "καλόγουστη επίδειξη πατριωτισμού", όμως τόσο για αυτόν όσο και το κόμμα του, ο πατριωτισμός είναι κάτι γενικώς κακόγουστο , κάτι που τέλος πάντων προσβάλλει και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της ευρωατλαντικής αριστερωσύνης τους, αλλά και την βασική εντολή των ξένων επικυριάρχων - τοκογλύφων να ισοπεδωθεί κάθε τι που θα θυμίζει Ελλάδα.
Το αποκορύφωμα του θράσους του κ. Δρίτσα βρίσκεται στο σημείο που χαρακτηρίζει αυτήν την πράξη να "αγγίζει τα όρια της ασέβειας".
Αυτοί δηλαδή που εδώ και χρόνια κάνουν ότι είναι δυνατόν για δείξουν ότι είναι "ορκισμένοι" εχθροί της εκκλησίας, αυτοί που έχουν κατά καιρούς στηρίξει όχι μόνο ασεβείς προς την Ορθοδοξία ενέργειες , αλλά που δεν χάνουν ευκαιρία να συμπαρασταθούν σε κάθε βλάσφημη πράξη εναντίον του Χριστού και της εκκλησίας Του, τολμούν να παραδίδουν μαθήματα "ευσέβειας" και μάλιστα σε εκείνους που συνδύασαν το Αναστάσιμο μήνυμα με την Ανάσταση του έθνους μας ψάλλοντας τον "υμνο στην ελευθερία" που ορθώς επελέγη να είναι και ο εθνικός μας ύμνος.
Εκτός των τυφλωμένων απο τον ευρωλιγουρισμό , οι μόνοι που χαίρονται με τέτοιου είδους δηλώσεις , είναι οι "Ελλαδέμποροι" που πλασσάρονται ως "εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι" του πατριωτισμού (αναφέρομαι σε κάθε είδους φασίστα και νεοναζί που μαζί με κόμματα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να μαγαρίσουν την μαλαματένια κληρονομιά που μας άφησαν εκαττομμύρια Μαρτύρων , Ομολογητών και αγωνιστών της πίστης του Χριστού της Αγίας και της ελευθερίας της πατρίδας).
klassikoperiptosi.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. " Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί "

    Κοίτα να δείς που στρέφονται να βρούνε λύσεις πάλι
    σ'ανθρώπους ψεύτικους θαρρώ, με όνειρο απατηλό ,
    πως η Ελλάδα είναι θεριό και ψάχνουν τρόπο
    για να βρούν να της πάρουν το κεφάλι .

    Λένε πως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του
    και η Θράκη στην Τουρκία
    και ο Μέγα Αλέξανδρος Σκοπιανός Πρωθυπουργός
    με τρία Υπουργεία .

    Βρε κοίτα πως χαϊδεύονται με όνειρα πλυμένα ,
    πάνω σε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και κόπο ενός λαού
    όλα τα τάζουν σε αλλουνούς ,
    μαζί και των Ηρώων μας το ένδοξο το αίμα .

    Κοιτάξτε τους μισέλληνες νέους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ
    που αν χάσουν τα έδρανα
    και βγουν στον δρόμο της ζωής
    λογίζω πως δεν κάνουνε μήτε για κλητήρες .

    Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί που βάζουν στ'αδράχτι
    σαν βγούν και κυβερνήσουνε
    που κάποιοι θα τους ψηφίσουνε
    να τα κάμουν όλα στάχτη .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2013/03/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαρατε το κολο σας κατω και στη κυβερνηση θα βγουμε και τα κολομνημονια θα στειλουμε στο διαολο.Ο ελληνικος λαος δεν εχει αναγκη απο κιτς αισθητικη. Ουτε ακομα και την ωρα που χεσουμε να τραγουδαμε τον εθνικο υμνο.Αντιθετα εχει αναγκη απο δουλεις παιδεια υγεια δημοκρατια ισονομια. Αυτα θα τα φερουμε εμεις οσο κι αν σας τσουζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.