Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Από τον Ιούλιο του 2011 έχει αποφασισθεί το κλείσιμο της ΝΕΤ…Ο Παπανδρέου εμφανίζεται “δικαιωμένος”. Ο υπερασπιστής του Μπόμπολα εκπόνησε το σχέδιο.



Από τον Ιούλιο του 2011 έχει αποφασισθεί το κλείσιμο της ΝΕΤ…


Δείτε τι αναφέρεται στην έκθεση του ΔΝΤ στο πλαίσιο της 4ης αναθεώρησης του μνημονίου.

Greece: Fourth Review Under the Stand-By Arrangement and Request for
Modification and Waiver of Applicability of Performance Criteria, July 2011

Closure of non-essential public entities and agencies (0.5 percent of GDP).
We have already made progress in this area, with some 4,500 entities closed or merged under the “Kallikratis” local government reform. The focus will now shift to the more than 1,500 public entities under line ministries and in the social security sector. We have already closed 77 of these entities and by mid-August we will pass legislation to close a further 40 small entities, merge 25 other small entities, and to close, merge or consolidate an additional 11 large entities with total current employment of 7,000 (including existing asset management companies; construction companies; and public television stations).
Υ.Γ
Θα μου πείτε και ποιός διαβάζει τα μνημόνια, τις σχετικές αναφορές και εκθέσεις της τρόικας…;;
Που να προλάβουν τα παιδιά…
έχουν πολλές δουλειές….
Αν έκλεινε το Da Capo όμως θα το ήξεραν…και θα αντιδρούσαν άμεσα
exomatiakaivlepo.blogspot.com

Ο Παπανδρέου εμφανίζεται “δικαιωμένος”. Ο υπερασπιστής του Μπόμπολα εκπόνησε το σχέδιο. Το μνημόνιο το προέβλεπε από το 2011. Ο Στουρνάρας το ανακοίνωσε. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Χωρίς δημόσια τηλεόραση έμειναν μόνο η Σερβία και η Συρία, εν καιρώ πολέμου (για μικρό χρονικό διάστημα).
Ο Παπανδρέου εμφανίζεται “δικαιωμένος” από τις εξελίξεις στην ΕΡΤ. Αυτός είχε υπογράψει το μνημόνιο που το προέβλεπε από τον Ιούλιο του 2011.
Ο Σαμαράς υλοποιεί το σχέδιο Αλιβιζάτου. Του ανθρώπου που πήρε το μέρος των βαρώνων απέναντι στο δημόσιο συμφέρον κατά την μάχη του “Βασικού Μετόχου”.
“Ο Εκσυγχρονισμός είχε εισαγάγει
μεθόδους σύγχρονες
κι οι Έλληνες έτρωγαν τις σάρκες τους
ως άλλοι Ερυσίχθονες.
Εξοστράκιζαν τις φωνές,
που επεσήμαιναν τον κίνδυνο,
λόγω του ότι διατάρασσαν
τον ύπνο τους τον νήδυμον!”
Το κλείσιμο το ανακοινώνει ο Στουρνάρας. Ο συνεργάτης του Σημίτη, του Παπακωνσταντίνου, του Παπαντωνίου. Επί των ημερών τους έγινε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ΕΡΤ με το περιβόητο “Olympic Trophy” όπου η τότε διοίκηση χάρισε σε εταιρεία μεγαλοβαρώνου ένα απίστευτο ποσο. Με το κλείσιμο της ΕΡΤ, όλα τα σκάνδαλα κουκουλώνονται.
Ο Κουβέλης και ο Στουρνάρας δήλωναν ότι “δεν θα συνεχιστούν οι οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου!

Ποιος είναι ο Καλφαγιάννης ρε παιδια;


Πόσα επιδόματα έπαιρνε ΠΑΡΆΝΟΜΑ το αγαπημένο παιδί των Βενιζέλου, Τσίπρα και Κουβέλη στην ΕΡΤ; Αυτούς που παίρνουν παράνομα επιδόματα στηρίζουν οι Βενιζελοκουβέληδες! Και ο Τσίπρας

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.