Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ" ΚΑΙ "ΧΑΛΕΠΙ"

kefali-rasoforou1

 


.
ΣΚΛΗΡΟ ΘΕΑΜΑ
Συγκλονιστικοί συνειρμοί δημιουργούνται με την δημοσιοποίηση απο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ βίντεο από το διαδίκτυο στο οποίο εικονίζεται ρασοφόρος να κατασφαγιάζεται από ισλαμοφασίστες σε δημόσια θέα και με κραυγές και ντροπιαστικά για την χριστιανική εκκλησία επιφωνήματα.
Ακούγοντας προσεκτικά το βίντεο ξεδιακρίνονται οι φράσεις "altemarine" ή κάποια παρεμφερής λέξη(μητροπολίτης δηλαδή, ε
πίσκοπος)και τη λέξη Χαλέπι.(Alepi)

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το βίντεο αυτό δεν έχει σχέση με την τύχη των δύο απαχθέντων μητροπολιτών που αγνούνται εδώ και καιρό στη Συρία.
Ο Θεός με αυτά που βλέπουμε να βάλει το χέρι του.
kefali-rasoforou2
Το θέαμα είναι πολύ σκληρό. Όσοι δεν αντέχουν να μην το δούν.
Tο ρεπορταζ είναι των Δημήτρη Πορφύρη και Πηνελόπης Σταφυλά από τις Βρυξέλλες. Ελπίζουμε οι φόβοι μας να μην επαληθευτούν ώστε να γίνει παγκόσμια αποκλειστικότητα.



makeleio.gr

5 σχόλια:

  1. Πραγματι ειναι ανατριχιαστικο μονο που βλεπω την εικονα που να δω το βιντεο δεν αντεχω !
    Καλησπερα σας απο Αυστραλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο κανάλι έχει τα κότσια να μιλήσει και να το δείξει ; Κανένα διότι είμαστε........................Ας είναι πού υπάρχει και αυτός ο χώρος και μαθαίνουμε για να έχουμε το Ν Ο Υ μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΣΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ, ΝΑΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΓΓΙΚΕ ΓΑΡ Η ΩΡΑΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.