Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Τρολάρισμα σε αμερικάνικο τηλεοπτικό σταθμό


Ο τηλεοπτικός σταθμός KTVU παρουσίασε ως αληθινά τα ψεύτικα ονόματα πιλότων της πτήσης της Asiana που στην πραγματικότητα ήταν παραφρασμένες αγγλικές λέξεις που κορόιδευαν τους ασιάτες.


Έτσι ανακοίνωσε τα εξής “ονόματα”:

Sum Ting Wong (something wrong – κάτι είναι λάθος)
Wi Tu Lo (we too low – εμείς πολύ χαμηλά)
Ho Lee Fuk (holy fuck – αμετάφραστο για ευνόητους λόγους :-D   )
Bang Ding Ow (bang ding ow – ήχοι πρόσκρουσης και έκπληξης)

Εκτός όλων των άλλων, δεν είναι σύνηθες να έχουν 4 πιλότους.
Ναι, αυτοί οι ηλίθιοι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν μια απλή φάρσα/αστείο από την πραγματικότητα και που μας διαβεβαιώνουν για τις πηγές τους (όπως λέει και η δημοσιογράφος στο βίντεο – confirmed), είναι οι ίδιοι που μας πασάρουν όλες αυτές τις “έγκυρες” ειδήσεις και αυτό το φαινόμενο δεν είναι μόνο στις ΗΠΑ αλλά υπάρχουν κι εδώ κάτι “φυντάνια” που έχουν πει και χειρότερα και πιο επικίνδυνα πράγματα και το κακό είναι ότι τις περισσότερες φορές το γνωρίζουν!
Αναγνώστης

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.