Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ύπουλο χτύπημα 18χρονου καμικάζι σε μαθητική γιορτή στο Χαλέπι. Νόμιζουν ότι έτσι θα κάμψουν το φρόνημα του Συριακού λαού. Γελιούνται.


Εικόνα από το εστιατόριο


Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Στις 22/08/13,στο εστιατόριο Capo Grillo του αθλητικού κέντρου al Basel Sport στο συνοικισμό al
Mogambo του Χαλεπίου 8 πολίτες σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από επίθεση
αυτοκτονίας.Ο 18χρονος καμικάζι απασφάλισε ζώνη με εκρηκτικά και λόγω του νεαρού της ηλικίας
του δεν ήταν δύσκολο να διεισδύσει στην νεολαιίστικη γιορτή που αφορούσε την επιτυχή είσοδο της Μaria al Rabie στην Ιατρική Σχολή.Η Maria συγκαταλέγεται στα θύματα όπως και ο δράστης του οποίου το σώμα διαμελίστηκε από την σφοδρότητα της ανατίναξης.Στην εορταστική αυτή συνεστίαση οι θαμώνες ήταν κυρίως οι συμμαθητές της από το Λύκειο της Maria που είχαν προσκληθεί για να συμμετέχουν στην επιτυχή έδοση των αποτελεσμάτων καθώς και οι γονείς της.Σκοτώθηκε και η μητέρα της που ήταν γιατρός αλλά και ένα ςδημοσιογράφος της συριακής τηλεόρασης.


Ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος chalid Ceres

Ό,τι άφησε πίσω της η επίθεση



Η γιορτή βάφτηκε με αίμα











ΠΗΓΕΣ:SANA,SYRIAN TRUTH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.