Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τουλάχιστον οκτώ άμαχοι πολίτες της Συρίας πέσαν θύματα των αμερικάνικων εναέριων επιδρομών.


amerikanikesepidromes

Αλήθεια,ποιους πραγματικά χτυπάνε οι Η.Π.Α;
Τουλάχιστον οκτώ άμαχοι πολίτες χάσανε την ζωή τους από τα σημερινά χτυπήματα(Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου)των Η.Π.Α στην Συρία.
  Τουλάχιστον οκτώ άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών, ήταν τα θύματα των αεροπορικών επιδρομών της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον των θέσεων των φανατικών ισλαμιστών-τρομοκρατών του ”ισλαμικού κράτους” και της ”Jabhat al Nusra”,το παρακλάδι της Αλ Κάιντα.
Οι Αμερικανοί σκοτώνουν άμαχους καταλάθος ή μήπως πρέπει να στραφούμε σε άλλες πιθανές εξηγήσεις των επιθέσεων τους;Η αλλαγή δόγματος των Η.Π.Α σίγουρα προκαλεί μεγάλη εντύπωση,αλλά αγνοούμε το αν αποτελεί πραγματικά μία τέτοιου είδους ”μεταβολή”.
  Επίσης,τουλάχιστον 30 ισλαμιστές σκοτώθηκαν από τις εναέριες επιδρομές των Αμερικανών.Ο αριθμός φυσικά είναι υπερβολικά μικρός γιατί σκοτώνοντας τριάντα ισλαμιστές,σίγουρα δεν κερδίζεις τον πόλεμο και ούτε καν την μάχη.Η Αμερική πρέπει να σταματήσει τα ύπουλα παιχνίδια της για τα βλέμματα του κόσμου.
Την Τρίτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, με την υποστήριξη ορισμένων αραβικών χωρών,παραγματοποιήσαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον των θέσεων του ”ισλαμικού κράτους” στην πόλη της ”Raqqa” που βρίσκεται στην βόρεια περιοχή της Συρίας.
Πηγή:Voix De La Russie
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.