Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Τούρκος καπετάνιος έκοψε το ηλεκτρικό στην Τέλενδο!



 

Ζημιά στις υποθαλάσσιες γραμμές ηλεκτροδότησης που τροφοδοτούν το νησί Τέλενδος- μόλις 900 μ.από την Κάλυμνο- προκάλεσε το τουρκικό σκάφος ''Σεργκέν Μπέι'', το οποίο έκανε βόλτα τουρίστες στο Αιγαίο.

Σε δημοσίευμα Haberturk τονίζεται ότι το σκάφος ''Σεργκέν Μπέι'' κρατείται εδώ και 13 μέρες στην Κάλυμνο.
Ο κυβερνήτης του σκάφους κ.Σαλίχ Καραγιγίτ δήλωσε ότι αντιμετώπισε τη ζημία των 31.000 ευρώ και περιμένει με ανυπομονησία πότε θα επιστρέψει στο σπίτι του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι περνούν άσκοπα οι μέρες του εκεί και έχει υποστεί ζημία 50.000 – 60.000 ευρώ. Ακόμα υποστήριξε- πάντα κατά την τουρκική εφημερίδα- ότι το Λιμενικό του επέβαλλε χρηματική ποινή 300 λιρών ότι κατέβαλε αμέσως το ποσό αυτό, αλλά περιμένει ακόμα εκεί
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.