Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Τσετσένοι κατέλαβαν βάση στην Συρία - Αποκεφάλισαν όλους τους αιχμάλωτους! ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ.



Άλλο ένα φρικιαστικό έγκλημα φανατικών της Αλ Κάιντα, και συγκεκριμένα Τσετσένων εξτρεμιστών που πολεμούν για την "ελευθερία" της Συρίας, και ανήκουν στην βορειοκαυκάσια ταξιαρχία Jaish al-Muhajireen wal Ansar, ήρθε στην επιφάνεια μετά κατάληψη της βάσης Minakh  10 χλμ νοτίως του Χαλεπίου όπου όλοι οι συλληφθέντες Σύροι στρατιώτες αποκεφαλίστηκαν με τον γνωστό τελετουργικό τρόπο των ισλαμιστών ανταρτών.

Διοικητής των Τσετσένων εγκληματιών είναι ο διαβόητος τρομοκράτης Abu Omar, όλοι τους φυσικά καταζητούνται στην Ρωσία για πολλάπλά εγκλήματα. Άναυδη έχει μείνει η κοινή γνώμη από την μαζική βάρβαρη εκτέλεση των αιχμαλώτων. Η Δύση δεν θα μιλήσει για τα ανθρώπινα διακιώματα;
Η επίθεση των Τσετσένων εξτρεμιστών στέφθηκε με επιτυχία όταν μια δεκάδα βομβιστών αυτοκτονίας(!) χτύπησαν την πύλη της βάση, με αποτέλεσμα οι ισλαμιστές να κατορθώσουν να εισχωρήσουν κατά εκατοντάδες. Αλήθεια τι εέχουν να πουν στην Δύση για αυτόν τον πολιτισμένο τρόπο πολέμου, δηλαδή της χρήσης ανθρωπίνων βομβών; Τους φαίνεται "ανθρωπιστικός";
Η πτώση της βάσης είχε σαν αποτέλεσμα να σταμτήσουν οιμ αεροπορικοί βομβαρδισμοί εναντίον των ισλαμοκρατούμενων περιοχών του Χαλεπίου. Η βάση διέθετε έναν αριθμό ελικοπτέρων Mi-8  χρήσιμων για τις αστικές συγκρούσεις εντός του Χαλεπίου.
Μετά την κατάληψη της βάσης οι Τστσένοι επιτέθηκαν σε αλαουίτικες περιοχές στους λόφους της Jabal al-Akrad όπου και λεηλάτησαν σωρεία αλουίτικων χωριών.
Αναμένεται αντεπίθεση του συριακού στρατού με στόχο την ανακατάληψη της βάσης και την επανάληψη των χτυπημάτων από αέρος στην πόλη του Χαλεπίου
Η παρουσία Τσετσένων αυτονομιστών έχει μπροκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο Ισραήλ και στην Δύση όχι μόνο για την απίστευτη βαρβαρότητα με την οποία εκτελούν άπαντες όσους δεν ανήκουν στην "φιλοσοφία " τους, αλλά και γιατί γνωρίζουν ότι θέλουν να μεταφέρουν τις συγκρούσεις στα σύνορα με Ισραήλ, αλλά και Ιορδανία. Πέραν τούτου είναι ακόμα ένα πλήγμα στην προσπάθεια οπιασδήποτε προπαγάνδας περί "κακού" Άσαντ, και καλών μαχητών της "ελευθερίας".
Παρατηρείται μια πολύ μεγάλη ροή μαχητών της Αλ Κάιντα από τον Βόρειο Καύκασο προς την Συρία, την στιγμή που οι Αμερικανοί έχουν κλείσει όλες τις πρεσβείες τους στις μουσουλμανικές χώρες διότι αναμένουν κάποια επίθεση από την Αλ Κάιντα. Μην ξεχνάμε ότι προ 5 μηνών δύο Τσετσένοι αιματοκύλισαν (κατά τα φαινόμενα) την Βοστόνη.
Οι Τσετσένοι (Τούρκοι μέχρι το κόκκαλο) είναι ότι πιο άγριο διαθέτει η Αλ Κάιντα
Η Αλ Κάιντα ήδη από μόνη της χωρίς τους Τσετσένους είναι κάτι παραπάνω από βάρβαρη, δεν διστάζουν να σκοτώσουν με φρικιαστικό τρόπο οποιονδήποτε για ασήμαντη αφορμή.
Στα βίντεο που ακολουθουν θα δείτε τη μοίρα που υπέστησαν ένας Κούρδος πολίτης, ένα παιδί και μια γυναίκα. Και αυτούς τους ανθρώπους ακόμα η Δύση τους χαρακτηρίζει μαχητές της ελευθερίας;


greeknation.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Για όνομα του Θεού ρε παιδιά, μπλοκάρετε ή αλλοιώστε τα βιντεο με τους αποκεφαλισμούς. Τα βλέπουν και ανήλικα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όλα αυτά γιατί;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.