Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλη μια τέτοια εμφάνιση του Σοφιανου και το ΚΚΕ θα πιάσει το 0,5%. Δικαίωσε τις γκαιμπελικες δηλώσεις Βενιζέλου – Γεωργιάδη!


20130928-204852.jpg

Μνημειωδεις οι δηλωσεις του κ. Σοφιανου πριν απο λιγο στον ΣΚΑΪ, οπου θα εκαναν ακομα και τον Μπάμπη να δακρύσει απο συγκίνηση.
Αποδέχθηκε πλήρως την άποψη του Βαγγέλη Βενιζελου και του Άδωνι Γεωργιάδη, οτι δηλαδη η ΧΑ ανδρώθηκε στις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα!!! Οχι ολες ομως, εξαίρεσε αυτη που πρωταγωνίστησε το ΠΑΜΕ. Ξερετε, αυτη που άνοιγε κεφαλιά και γκρεμοτσακιζε αντιφρονούντες.

Δεύτερη οικτρή δήλωση, τα περι προπαγάνδας στα σχολεία! “Δεν πρεπει να καταδικάσουμε γενικά την κομματική προπαγανδα στα σχολεία, μόνο την ναζιστική”!!! Δήλωσε. Προφανως ξεχνώντας οτι σε πολλές χωρες της Ευρώπης, τα κομμουνιστικά κόμματα
αντιμετωπίζονται ακριβως οπως τα ναζιστικά, με την ιδια μεθοδολογία που έγιναν οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τα δευτερα.
Τρίτον, η πάγια τακτική: Οι ένοχοι για την ενίσχυση της ΧΑ, έχουν ονοματεπώνυμο… Και εκεί που περιμέναμε παλι να ακούσουμε κάποιο βαρύ όνομα τύπου “Προβοπουλος” κλπ, ακούσαμε το τροπάρι… “Καπιταλισμός”. Ακριβως αυτο που υποστηρίζουν τα νεοναζιστικά κόμματα δηλαδη. Ο σιωνοκινούμενος καπιταλισμός κλπ κλπ.
Ουτε ο ΣΚΑΪ δεν το περίμενε…
olympia.gr

2 σχόλια:

  1. πουλημενα τομαρια ολοι ... για τα σκουπιδια και οι 300 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προδοτες και κατι χειροτερο θα ελεγα,μας καθησαν στον λαιμο..ξερουν τι κανουν ολοι τους,30 χρονια life style εξουδετερωσε την γενια μας τωρα πλεον κοιταμε αβουλα γυρω μας.. Τα παρακατω λογια θα φανταζουν παντοτε εξωφρενικα..Κανω μαζι σου μια συμφωνια περα για περα σε βαρος σου και περα για περα προς οφελος μου, που θα την τηρησω οσο μ αρεσει και θα την τηρεις οσο μ αρεσει!!! μεσα απο το p/c μια χαρα επανασταση κανουμε ολοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.