Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ BLOGS ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...






      X     O     Y     N     T     A
Πόπη Σουφλή
...ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Σε εξέλιξη είναι από το απόγευμα έρευνα για τους διαχειριστές blogs που υποστήριζαν την Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία Φύσσα.
Έρευνα διεξάγεται και σε ιστολόγια τα οποία υιοθέτησαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και προέβαλαν...
γεγονότα που αφορούσαν δολοφονίες αλλοδαπών.
Η έρευνα διεξάγεται με εντολή του αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Ας ερθει να μας πιασει. Δεν ειναι καθολου απιθανο να δουμε την αφεντια του να ψαχνει σε καδο σκουπιδιων , γιατι δημοσιος υπαλληλος ειναι κι αυτος και δεν το εχουν σε τιποτα να του δωσουν ομολογιες αντι για μισθο που να λιγουν οταν θα φυλαει τον κατω κοσμο απο τη βιολογικη του φθορα. Η ειρωνεια της τυχης του θα ειναι, διπλα να μενει ο εκατομυριουχος Βενιζελος και να ανακατευει τα αποφαγια του και να βρίσκει μονο κοκαλα και σακυλοτροφες. Εκει μαζι με τις γατες και τα σκυλια θα σκιζει τις σακουλες κι ας ερθει τοτε να κατευω στον δρομο να φωναξω γι΄αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.