Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Aπίστευτο αλαλούμ χθες στην εφαρμογή του Ε9! Φορολογούμενοι μπήκαν να δουν την περιουσιακή τους κατάσταση και εμφανίστηκε η κατάσταση κάποιου άλλου.

θεο


Σχόλιο ΛΦ: Άπειρες φορές έχουμε ΄γράψει πως όταν δίνεις στοιχεία στο διαδίκτυο, τα δίνεις σε όλο τον κόσμο. Αρκεί ένας ικανός χάκερ. Εδώ όμως μιλάμε για πλήρη ανικανότητα του κράτους μέσα από την ηλεκτρονική "λύση" στο ανύπαρκτο πρόβλημα που δημιούργησαν

Τα προβλήματα στην υποβολή των δηλώσεων του Ε9 δεν έχουν τέλος απ΄ότι φαίνεται.
Εκατοντάδες φορολογούμενοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως χθες όταν διαπίστωσαν ότι μετά την είσοδό τους στην εφαρμογή του Ε9, δεν έβλεπαν τη δική τους περιουσιακή κατάσταση αλλά την περιουσιακή κατάσταση κάποιου άλλου φορολογούμενου σε άλλο μέρος της Ελλάδος! Είναι χαρακτηριστικό ότι όχι μόνο έβλεπαν ακίνητα άλλων φορολογουμένων , αλλά μπορούσαν να προβούν σε τροποποιήσεις επ αυτών ακόμα και να τα διαγράψουν!!Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών για το σοβαρότατο αυτό θέμα που πλήττει ακόμα περισσότερο την ήδη πληγείσα αξιοπιστία της εφαρμογής του Ε9, παρά μόνον μια αναφορά του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων στο tweeter!
taxheaven
online-pressblog.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.