Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Σκάνδαλο Proton – ΤτΕ: Στο κόλπο και ο Παπακωνσταντίνου, καθ’ υπόδειξη Προβόπουλου!


Προβοπουλος Proton



Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Προβόπουλο σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, που αποκαλύπτει άλλη μία σοβαρή πτυχή του σκανδάλου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ΤτΕ δεν προσκόμισε έγγραφο στην δικαιοσύνη, στο οποίο υπήρχε “απαγορευτικό” για την μεταβίβαση της Proton πορισμα!Το οποίο βεβαίως “χάθηκε” από το προσκήνιο αφού ο Προβόπουλος έδωσε κανονικά την έγκριση παρά τις εισηγήσεις.

Όπως επίσης σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κύριος Προβόπουλος υπέδειξε στον ανεκδιήγητο Παπακωνσταντίνου πρόσωπο, το οποίο δεν άσκησε το δικαίωμα που του έδινε η θέση του ώστε να ακυρώσει την μεταβίβαση!
Εδώ βέβαια πρέπει να κοιτάξουμε και τις ευθύνες των δικαστικών υπαλλήλων. Αναζήτησαν αυτό το έγγραφο; Είναι δυνατόν να βλέπουν αγορά τράπεζας στην τριπλάσια της αξίας της, υπερ τραπεζίτη – πρώην εργοδότη του Προβόπουλου και να μην έχει πάει εδώ και 12 μήνες ο νους τους για να διερευνήσουν;
Ή μήπως ΔΕΝ θέλουν να διερευνήσουν; Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.