Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν Πραξικόπημα στην Ελλάδα για να μην συμμαχήσει με τη Ρωσία!


nuland_victoria

Για το λόγο αυτό, απέστειλαν στην Αθήνα την ειδικό στα πραξικοπήματα Βικτόρια Νούλαντ.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία προετοιμάζονται να οργανώσουν πραξικόπημα στην Ελλάδα για να κρατήσουν τη χώρα σε λειτουργία ως στρατηγικό περιουσιακό στοιχείο του ΝΑΤΟ στην ευάλωτη ευρωπαϊκή νοτιοανατολική πτέρυγα.

«Ένα πραξικόπημα στην Αθήνα για να σώσει τη συμμαχική Ελλάδα από τον εχθρό Ρωσία, είναι στις προετοιμασίες από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, με την υποστήριξη των μη φορολογουμένων της Ελλάδας – τους Έλληνες ολιγάρχες, τους αγγλο-έλληνες Εφοπλιστές και την Ελληνική Εκκλησία», γράφει ο John Helmer, μακροβιότερος ξένος ανταποκριτής στη Ρωσία, που δεν συνδέεται με τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.
Το πρωταρχικό ίχνος ότι κάτι συμβαίνει, μπορεί να ανιχνευθεί από την παρουσία της Victoria Nuland, βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, στην Αθήνα, το Μάρτιο.
Η Nuland, ανέφερε η εφημερίδα Guardian στις 17 Μαρτίου, «πέταξε στην πρωτεύουσα εν μέσω τεράστιων ανησυχιών των ΗΠΑ ότι η μεγάλη κρίση χρέους της ευρωζώνης έχει αρχίσει να δημιουργεί μια γεωπολιτική απειλή. Επιτρέποντας να βγει εκτός ελέγχου, η Ελλάδα θα μπορούσε να καταλήξει στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας, βιώσιμη οικονομικά και χωρίς τις συνδέσεις της ΕΕ που την κρατούν φυλακισμένη στη Δύση. Η Νοτιο-ανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ θα αποδυναμωθεί αφάνταστα σε μια στιγμή αυξημένων παγκόσμιων ανησυχιών για την ασφάλεια, λόγων των ισλαμιστών φονταμενταλιστών στη Μέση Ανατολή».
Η Nuland και οι Ηνωμένες Πολιτείες ίσως δουλεύουν στενά με Έλληνες στρατιωτικούς για να υποκινήσουν ένα πραξικόπημα μετά το ιστορικό «Όχι» στο δημοψήφισμα των αιτημάτων των τραπεζιτών.
Είναι διαβόητη για το ρόλο της στην ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας και τώρα φαίνεται ότι της έχει ανατεθεί μια επανάληψη στην Ελλάδα. Ο Helmer γράφει πως όταν η Nuland επισκέφθηκε την Αθήνα για να δώσει τελεσίγραφο κατά του σπασίματος του καθεστώτος των αντι-ρωσικών κυρώσεων, και οι αγγλο-αμερικανικές δεξαμενές σκέψης ακολούθησαν με προειδοποιήσεις ότι το ρωσικό Ναυτικό πρόκειται να πλεύσει στον Πειραιά, ο σκοπός του παιχνιδιού [Έγινε] σαφής. Η γραμμή για την «Επιχείρηση Νέμεσις» ήταν ότι η Ελλάδα πρέπει να σωθεί, όχι από τον εαυτό της, η από τους πιστωτές της, αλλά από τον εχθρό στη Μόσχα.
Διάσωση της Ελλάδας από τους τραπεζίτες μέσω Ρωσίας
Η Ρωσία φέρεται να είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα, καθώς μάχεται τους τραπεζίτες της Wall Street και των Βρυξελλών. Πιστεύεται ότι μια ελληνική έξοδος από την ευρωζώνη θα φέρει τη χώρα πιο κοντά στη Ρωσία και θα εμβαθύνει το διαχωρισμό της από το ΝΑΤΟ.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε στα μέσα Ιουνίου, ότι μια συμμαχία με τη Ρωσία είναι δυνατή και άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα ήταν «έτοιμη να πάει σε νέες θάλασσες για να φτάσει σε νέα ασφαλή λιμάνια».
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ και ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Arkady Dvorkovich δήλωσαν κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ότι η Ρωσία θα εξετάσει την παροχή δανείων προς την Ελλάδα, εάν ζητηθεί.
Έλληνες στρατιωτικοί στέλνουν ηχηρό μήνυμα
Την Παρασκευή ένας αριθμός Ελλήνων αξιωματικών του στρατού κάλεσε δημόσια για «ναι» στο δημοψήφισμα.
«Ο απόστρατος Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην επικεφαλής του ελληνικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, κάλεσε για ένα «δυνατό ναι». Το 2011 ο Φράγκος καθαιρέθηκε από τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εν μέσω φημών για πραξικόπημα», γράφει ο Alex Lantier.
Αναφερόμενος ξεκάθαρα στον Τσίπρα, ο Φράγκος είπε ότι «οι ηθικές αξίες και αρχές που-πάντα καθόριζαν εμάς τους Έλληνες δεν είναι υπό διαπραγμάτευση με οποιοδήποτε ανίδεο και ιστορικά αδαή πολιτικό, ο οποίος προχωρά το συμφέρον του κόμματός του».
Μια ομάδα από 65 συνταξιούχους υψηλόβαθμους αξιωματικούς εξέδωσε μια δήλωση δηλώνοντας «όρκο προς την Πατρίδα και την Σημαία» και προειδοποιώντας: «Επιλέγοντας την απομόνωση, βάζουμε την Πατρίδα και το μέλλον της σε κίνδυνο».
Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζονται για πιθανό πραξικόπημα τον Ιανουάριο από στρατιωτικό προσωπικό.
«Η ηγεσία (του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών) αλλάχθηκε», είπαν πηγές στον Heller, «αλλά όχι ριζικά. Ο υπουργός Άμυνας (Πάνος Καμμένος) είναι δεξιός, οπότε δεν υπάρχουν ριζοσπάστες στην εξουσία».
Ο ελληνικός στρατός αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της «Επιχείρησης Gladio»
Η αμερικανική παρέμβαση στην Ελλάδα δεν είναι κάτι νέο. Μεταξύ των ετών 1987 και 1989, οι ΗΠΑ έκαναν συντονισμένες προσπάθειες για την ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης του Έλληνα Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.
Πριν από αυτό, το 1967 ο ελληνικός στρατός εγκατέστησε το Καθεστώς των Συνταγματαρχών μετά από ένα πραξικόπημα.
Ο ελληνικός στρατός βρισκόταν υπό τον έλεγχο της CIA μετά την είσοδο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ το 1952. Στοιχεία του ελληνικού στρατού ήταν μέρος του δικτύου «μένω πίσω» της CIA, στο πλαίσιο της «Επιχείρησης Gladio» και αυτά τα στοιχεία (συγκεκριμένα τα ΛΟΚ) συμμετείχαν άμεσα στο πραξικόπημα του 1967.
Kurt Nimmo

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.