Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Άρχισαν τα όργανα…ΕΕ: “Εάν είχαμε περισσότερο έλεγχο δε θα μειωνόταν ο μισθός στην Ελλάδα”


karas

“Εάν είχαμε περισσότερο έλεγχο δε θα μειωνόταν ο μισθός στην Ελλάδα”, είπε μιλώντας στο αυστρικό ραδιόφωνο ο Οτμαρ Καράς, που ανέλαβε επικεφαλής της ομάδας για τη διαφάνεια της τρόικα, από πλευράς ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Εντάξει, έρχονται και ευρωεκλογές σε λίγους μήνες και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θέλει να δείξει ότι δεν είναι αμέτοχο στις εξελίξεις, άσχετο με το αν (όπως ξέρουν όλοι) έχει περιορισμένες δυνατότητες παρέμβασης.
Ο Αυστριακός ευρωβουλευτής κατηγόρησε ευθέως την Τρόικα για αδιαφάνεια και έλλειψη δημοκρατικής νομιμοποίησης σε συνέντευξη του στην αυστριακή ραδιοφωνία. 
Η αξιολόγηση της τρόικας από το Ευρωκοινοβούλιο αρχίζει στις 5 Νοεμβρίου στην Επιτροπή Οικονομίας και Νομισματικής Πολιτικής, και ο στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί πριν τις ευρωεκλογές.




olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.