Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η Δικαιοσύνη δεν λειτούργησε στην περίπτωση Πάγκαλου. Ήταν μεθοδευμένες οι δηλώσεις του;


Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, η Δικαιοσύνη δρα ανεξάρτητα και διώκει τους παραβάτες της Νομοθεσίας. Στην περίπτωση του Πάγκαλου, διαβάσαμε ότι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξοργίσθηκε, ΑΛΛΑ κανένας δεν κινήθηκε να τον συλλάβει.


Γιατί δεν κινήθηκε η Δικαιοσύνη ως όφειλε να τον συλλάβει; Μήπως τελικά απλά εκτελούσε εντολές άνωθεν; Σας φαίνεται τυχαίο που οι εμφανίσεις Πάγκαλου έχουν πυκνώσει στα ΜΜΕ;
Λάβετε υπόψη, ότι ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Άδωνης Γεωργιάδης ήδη έχουν καεί σαν χαρτιά και υπερ-χρησιμοποιηθεί από τα ΜΜΕ για να περνάνε μηνύματα. Δεν υπήρχε άλλος "Δήμιος" για να περνάει ατάκες υπέρ των Προστατών και των Μεγάλων Αφεντικών.
Φαίνεται ότι ο Πάγκαλος κλήθηκε να παίξει αυτό το ρόλο. Είναι ο πιο επιτυχημένος Πολιτικός στις βρώμικες δουλειές. Διαφωνείτε;
Καλείται η Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της και να συλλάβει τον Πάγκαλο.
drachmoula

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.