Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Και ο ΣΥΡΙΖΑ, μας καλεί να κατεβούμε στους δρόμους, για να υπερασπιστούμε ΤΙ; Τις ακάλυπτες επιταγές των βουλευτών του;;;


ΣΑΠΙΛΑ:Η Βουλή των διεφθαρμένων
 Και ο ΣΥΡΙΖΑ, μας καλεί να κατεβούμε στους δρόμους, για να υπερασπιστούμε ΤΙ;
Τις ακάλυπτες επιταγές των βουλευτών του;;;
Ρε, δεν πάτε στο διάολο!

Πόπη Σουφλή

Η δήθεν Βουλή τάσσεται υπέρ της δίωξης πολιτικών αδικημάτων βουλευτών για τα οποία ακριβώς θεσπίστηκε η βουλευτική ασυλία και καλύπτει και συγκαλύπτει κορυφαία ποινικά αδικήματα όπως της απάτης με την έκδοση ακάλυπτων επιταγών κατ΄ εξακολούθηση.
Η βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Διακάκη που είναι φαρμακοποιός μαζί με τον σύζυγο της, κατηγορείται για το αδίκημα της έκδοσης έξι ακάλυπτων επιταγών
το 2009, με σκοπό να καλύψει οφειλές του φαρμακείου της.
Η συνολική αξία των επιταγών φθάνει τα 180.000 ευρώ.
Και στη Βουλή , ψήφισαν 80 βουλευτές υπέρ της άρσης της ασυλίας της φαρμακοποιού που μοίραζε ακάλυπτες επιταγές σαν αυτόγραφα , και κατά ψήφισαν 144.
Συμπέρασμα: Εάν είστε ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
και βουλευτής μπορείτε να μοιράζετε
δεξιά και αριστερά ακάλυπτες επιταγές.
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.