Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Από κείμενο στο TVXS : Οι δολοφονημένοι στο Ν.Ηράκλειο "ήταν εγκληματίες".


Σε  "άρθρο" που δημοσιεύτηκε πρόσφατα η συντάκτρια , αφού μας πληροφορεί ότι "δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο , ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της", ξερνάει την χολή της :

" Οι δύο αυτοί νέοι που δολοφονήθηκαν ήταν μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης.Άρα η απλή κοινή λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν εγκληματίες."
Η δική μας απλή λογική μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κλασσική περίπτωση προσβολής μνήμης νεκρού που τιμωρείται βάσει του Π.Κ.

kolotoubes.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Μηπως δεν μπορουσε να κρατηθει σε κατι αλλο γιατι δυσκολευεται να το βρει; Αν δυσκολευεται, υπαρχουν κατι "καλοι σαμαρειτες" πακιστανοι που μπορουν να της σβησουν τη φλογα. Μονο να εχει κοντα της και το καταλληλο μεσο προφυλαξης γιατι μονο μια κινηση γνωριζουν, προς τα εμπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το επόμενο βήμα στην επικίνδυνη αυτή ατραπό είναι η ευθεία προσβολή του θύματος και η εκτόξευση κατηγοριών εναντίον του."
    Έτσι έγραψα απαντώντας στους φασίστες που διατείνονται ότι όλα τα θύματα δεν είναι το ίδιο.
    http://aristidisdikaios.blogspot.gr/2013/09/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.