Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Πρίν τον Νταβούτουγλου …μας ήρθαν οκτώ (8) Τούρκικα μαχητικά !



Ίσως τα μαχητικά να είναι ο προπομπός του Αχμέτ που φτάνει αύριο στην Αθήνα για συνομιλίες με την Ελληνική Κυβέρνηση ! Την υποδοχή έχει αναλάβει ο Αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος !


Τώρα ποιος ο λόγος και η χρησιμότητα αυτών των συνομιλιών δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε ! Ο Νταβούτουγλου ακολουθεί την γνωστή οθωμανική πολιτική των απειλών απο τον Ερντογάν και τον Μπαγίς σε Ελλάδα και Κύπρο και τις γαλιφιές του Αχμετ Νταβούτουγλου !
Ο Αχμέτ δεν τσακώνεται ποτέ δεν λέει ποτέ όχι και συζητάει τίποτε που να το δεσμεύει …Ο Βενιζέλος ονειρεύται την Προεδρία της Ε.Ε για το προφίλ του !
Η Ελλάδα είναι στο μέσο και εμείς καλούμαστε να αποδείξουμε ότι είμαστε κυρίαρχη χώρα με πολιτικούς που πιστεύουν στο κατευνασμό του θηρίου !
Για καμαρώστε την επίθεση φιλίας των Τούρκων με οπλισμένα μαχητικά που σήμερα πέταξαν στο Αιγαίο …ενώ αύριο άγνωστο πόσα μαχητικά θα συνοδεύσουν τον Αχμέτ !
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (8 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 (CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 9
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΠΕΡΙΟΧΗ : BOREIO & KENTRIKO ΑΙΓΑΙΟ
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.