Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

"Οι Γερμανοί έχουν δεύτερη ιδιοκτησία - Λέγεται Ελλάδα"! Διαφήμιση πρόκληση στο Λονδίνο




Μια διαφήμιση πρόκληση για την Ελλάδα και τους Έλληνες στο μετρό του Λονδίνου. “Οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν δεύτερη ιδιοκτησία . Λέγεται Ελλάδα”!
Η “διαφήμιση” είναι αναρτημένη σε βαγόνια του μετρό και την “εντόπισε” ο συνάδελφος δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς, ο οποίος και “σήκωσε” τη φωτογραφία στο facebook.

Σημειώνουμε οτι η συγκεκριμένη διαφήμιση προκάλεσε σάλο πέρυσι, ωστόσο ποτέ δεν φανταστήκαμε οτι η διαφήμιση θα υπάρχει ενα χρόνο μετά. Η διαφήμιση ειναι για το Βρετανικό συντηρητικό περιοδικό Spectator που ανήκει στα αδέλφια Barclay. Στους David και Frederick Barclay ανήκει επίσης η συντηρητική εφημερίδα Daily Telegraph.
David and Frederick Barclay
Ανήμερα της μαύρης επετείου του ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα, η “διαφήμιση” δείχνει ότι κάποια πράγματα σ΄ αυτό το πλανήτη δύσκολα αλλάζουν. Και σ΄ αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι νοοτροπίες λαών που τους αρέσουν οι “δεύτερες ιδιοκτησίες” . Απλά αλλάζουν τη μορφή του “ολοκαυτώματος”.
Το ενθαρρυντικό είναι ότι η ιστορία δείχνει πως στο τέλος πάντα χάνουν. 
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.