Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Βενιζέλος: Η ΝΔ είναι συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ



Ξέφυγε ο Βενιζέλος. Κάποια στιγμή ο Πρετεντέρης (σ.σ. ξέρετε ο επί χρόνια συνεντευξιαστης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ) υπέβαλε μια δύσκολη ερώτηση στον ηγέτη της πολιτικής αλαζονείας. Κάποιοι λένε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει συνιστώσα της ΝΔ.
Χωρίς να χάσει χρόνο ο
αποσταθεροποιημένος κυβερνητικός εταίρος έδωσε μια απάντηση που μόνο τιμητική δεν μπορεί να θεωρηθεί για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. «Μα η ΝΔ έγινε από αντίμνημονιακο κόμμα, μνημονικό. Γιατί, να μην είναι συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ».
Απίστευτος!. Ξεπατώνει ακόμη και τον άνθρωπο που τον κρατάει πολιτικά ζωντανό. Τον Σαμαρά. Που σε λίγο θα προσπαθεί να πείσει ότι δεν είναι βοηθός του γίγαντα Βενιζέλου.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.