Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΞΕΣΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. “ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

george_papandreou-660



Εισηγητής σε ομιλία που διοργάνωσε το  University of Manchester ήταν ο καθηγητης Δημητρη Παπαδημητριου που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να μιλήσει για να προκαλέσει την οργή των ατόμων που θα παρακολουθούσαν την ομιλία όπως μας αναφέρουν αναγνώστες στο makeleio.gr.

Eίχαν κάνει εγγραφή 300 άτομα ότι θα τον παρακολουθήσουν, αλλά βγήκε στη συνέχεια ανακοίνωση από το πανεπιστήμιο ότι η ομιλία θα καθυστερήσει δύο ώρες γιατί το αεροπλάνο του κατσικοπόδαρου ΓΑΠ είχε καθυστέρηση. Έτσι δεν μαζεύτηκαν ουτε 100 άτομα.
Όπως μας καταγγέλουν, το πανεπιστημιο ειχε περικυκλωθει απο security του ιδίου του πανεπιστημιου. Ο ΓΑΠ εφτασε με εναν γοριλα (Ελληνα μπραβο) ο οποιός αγριοκοιταζε ολη την ωρα της ομιλιας δεξια και αριστερα .
Ο ΓΑΠ μιλησε 50 λεπτα μετα μιλησε ενας Αγγλος καθηγητης.
Οταν τελειωσε η ομιλία καποιος  σηκωθηκε ορθιος και διαμαρτυρήθηκε στον εισηγητή που δεν τους άφηνε να κάνουν ερωτήσεις και μετά γύρισε προς τον Γιώργο Παπανδρέου:  ” Ρε καθαρμα ποσα πηρες εσυ και τα αδερφια σου απο τα CDS ρε ξεφτιλα;”
Βίντεο απο την χθεσινή 11/12/13 ομιλία του Παπανδρέου στο Μάντσεστερ, μετά το τέλος της ομιλίας του, Έλληνες φοιτητές και μετανάστες ξέσπασαν.

Η ειδηση της αφιξης του Γ. Παπανδρέου ειχε ανακοινωθεί πριν μια εβδομαδα:
The Eurozone crisis and the role of progressive politics in resolving it will be discussed by the former Greek Prime Minister and President of the Socialist International, George Papandreou.
Wednesday, 11 December 2013 5-6.30pm
Lecture Theatre 1, Crawford House, The University of Manchester [VENUE CHANGE for increased capacity due to high demand]
George Papandreou
Prof Dimitris Papadimitriou Dimitris.Papadimitriou@manchester.ac.uk
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.