Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Στην ατζέντα Νταβούτογλου το ''Συμβούλιο Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου'' Ελλάδας -Τουρκίας



Πιο ...περιγραφικός από τον κ Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ο Τουρκος ομόλογός του κ.Α. Νταβούτογλου ως προς το αντικείμενο των συζητήσεων τους, την Παρασκευή, στην Αθήνα.

Ενώ η ελληνική ανακοίνωση δεν αναφέρει τίποτε όσον αφορά το περιεχόμενο - μόνο ότι θα γίνει αρχικά κατ’ ιδίαν συνάντηση , αργότερα θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών, συνέντευξη και παράθεση γεύματος - η υπ’ αριθμ 328 σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πληροφοριών του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, έχει ως εξής :
"Ο αξιότιμος Υπουργός μας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του ΥπΕξ της Ελλάδος, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ελλάδα αυριο (στις 13 Δεκεμβρίου 2013). Κατά την επίσκεψη, ο αξιότιμος Υπουργός μας θα προβεί σε ανταλλαγή απόψεων με το συνομιλητή του αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και σχετικά με τις προετοιμασίες όσον αφορά την 3η σύνοδο του Συμβουλίου Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου, που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή περίοδο στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα συζητηθούν επίσης περιφερειακά και διεθνή θέματα."
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.