Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η «ΑΥΓΗ», ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ -- ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ !!!

1 σχόλιο:

  1. Αυτο το σημειωμα της "Αυγης", ερχεται να της υπενθυμισει", "οποιος σκαβει τον λακο του αλλου πεφτει ο ιδιος μεσα". Τι θελω να πω με αυτο; Την απεραντη υποκρισια και πονο που διακρινει αυτους που τωρα ωρυονται για τη Χρυση Αυγη και τωρα χειροκροτουν που ο αρχηγος της ειναι στη φυλακη με κατηγοριες απο το διαδικτυο και τους νταβατζηδοκαναλαρχες. Ανθρωπινα δικαιωματα εχουν οσοι σκοτωνουν εν ψυχρω και απο πανω δινουν και την χαριστικη βολη; Αυτοι θεωρουνται κοινωνικοι αγωνιστες με το ντουφεκι στο χερι και αποκτηνωνουν οποιον δεν τον γουσταρουν; Τη δημοκρατια της κρεμαλας θελουν να φερουν; Οι πρωτοι που πρεπει να κρεμαστουν ειναι οι ιδιοι αυτοι που μας υποσχονται των δικο τους δεσποτισμο να γευτουμε κι οχι την δημοκρατια. Αν ερωτηθουν, τι ειναι δημοκρατια κι αν τους εχει δωσει το δικαιωμα η δημοκρατια να δολοφωνουν και να βρισκεται κομματικος φορεας να τους υπερασπιζεται με δηθεν τα ανθρωπινα δικαιωματα, οπως πραττει και με τους σεξουαλικα ανωμαλους που θελουν να νυμφευονται οι τερψηπρωκτες. Σαπισουν ή δεν σαπισουν στη φυλακη, ηταν δικη τους επιλογη και κανεις δεν τους εστειλε να ντουφεκαν, περαν αυτων που τους κατηχησαν, αυτοι θα επρεπε να ειναι κατω απο τη γη.
    Επαναστατικες μπροσουρες και διαφορες αλλες φαιδροτητες ειστε πρωτοι, αποδειξη ειναι οτι και εσεις ειστε βουτηγμενοι στα δανεικα και αγυρηγα απο τις τραπεζες και βολεμενοι στον κρατικο μηχανισμο κι αφηστε τα παραμυθια σας, γιατι κερι οφειλεται στο ληστοπασοκ που σας διοριζε σε διαφορες κρατικες θεσεις τοσα χρονια. Δεν σας εφτανε η κρατικη χορηγια; θελατε και κατι επιπλεον. Μηπως για τα γηρατια σας, οπως μαξηλαροθηκιαζε ενας δεσποτης τα εκατομμυρια σε δραχμες, δεν ξερω αν ειναιτος ακομα, για τα γεραματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.