Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Όχι άλλη Forthnet και Nova! Σας παρακαλώ! Όχι άλλη...


Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο αυτό που συμβαίνει τη Forthnet και Nova, αρχίζω να τους αισθάνομαι πια σαν δικούς μου ανθρώπους, σαν οικογένεια. Κοντεύω πλέον να αναγνωρίζω τις φωνές τους.


του Στρατή Μαζίδη

Σε λίγο καιρό θα κάνουμε και πάρτυ να το γιορτάσουμε. Εκατό τηλεφωνήματα μέσα σε 3-4 μήνες.
Ας σοβαρετούμε όμως.
Η συγκεκριμένη εταιρεία πλέον το έχει παρακάνει και φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μοναδικός, ενοχλώντας τα νοικοκυριά κάθε λίγο. Τηλέφωνα στις 09:00, στις 11:00, στις 14:30, στις 19:00, στις 21:00!
Σε δώδεκα ώρες μόνο μια φορά με είχαν καλέσει τρεις φορές.
Κατανοώ την ανάγκη των εργαζομένων και για αυτό είμαι πάντοτε ευγενικός απέναντί τους έως που με πιάνουν και τα γέλια κάποιες φορές αλλά τι θα γίνει με αυτό το κακό; Πού είναι η ΕΕΤΤ να ερευνήσει πως στην ευχή τηλεφωνικοί αριθμοί με επιλογή να μη φαίνονται σε καταλόγους, υπάρχουν στα κιτάπια της Forthnet.
Το να καλέσει κανείς μια φορά, θέλετε δύο, θέλετε τρεις, το κατανοώ, αλλά άπειρες; Δηλαδή ποιο είναι το κέρδος της εταιρείας να μη διαγράφει τους αριθμούς εκείνων των υποψηφίων πελατών που λένε συνειδητά όχι ή εκείνων που είναι πελάτες έστω και σε άλλο αριθμό και εξακολουθούν να τους ενοχλούν για κάτι που ήδη έχουν.
Ας σεβαστούν επιτέλους ορισμένοι τον κόσμο.
freepen

2 σχόλια:

  1. Πού να δείς τι γίνεται στην Εβραική πλέον Hellas on Line... (Vodafone)

    Δεν ακούς πλέον ανθρώπινη φωνή... μιλάς με το μηχάνημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η forthnet επειδή έχειι τις πιο χαμηλές τιμές θέλει να το διαφημισει . έτσι και αλλιώς τηλέφωνο πήρανε ...δεν ενόχλησαν κανένα . Είναι λίγο δύσκολο να σε έχουν πάρει πάνω από 100 φοές σε 3-4 μήνες .Ας μην είμαστε υπερβολικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.