Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Μπορίσοφ: Θα γίνει της ‘ουκρανίας’ στη ΒουλγαρίαΤην προειδοποίηση αυτή έκανε ο αρχηγός του κόμματος της αντιπολίτευσης, Μπόικο Μπορίσοφ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη βουλγαρική βουλή.
Ο ηγέτης του κόμματος GERB και πρώην πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ, προειδοποίησε τον κυβερνητικό συνασπισμό συγκρίνοντας αυτά τα οποία συμβαίνουν στη Βουλγαρία με αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας αναφερόταν στις πρόσφατες αποφάσεις σχετικά με τις κατανομές των κονδυλίων μεταξύ των δήμων της Βουλγαρίας και τη συνεχιζόμενη συζήτηση στη Βουλή για το νέο εκλογικό κώδικα.
«Όσο περισσότερο αυξάνεται η δυσαρέσκεια στη Βουλγαρία, τόσο αυξάνεται και η ένταση. Κοιτάξτε την Ουκρανία- που έφθασε το κράτος», δήλωσε ο Μπορίσοφ απευθυνόμενους προς τους δημοσιογράφους βρισκόμενος στο Οριάχοβο, όταν τον ρώτησαν σχετικά με τις δηλώσεις του.
Ο Μπορίσοφ είπε ότι ο  κυβερνητικός συνασπισμός που κυβερνά τη Βουλγαρία προβαίνει σε άδικες κατανομές των δημόσιων οικονομικών προς τους δήμους της χώρας, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνους τους δήμους, όπου επικεφαλής είναι μέλη των κομμάτων της συγκυβέρνησης.
Βαλκανικό Περισκόπιο 

Σχόλιο ΛΦ: Για να κατανοήσετε τα λεγόμενα του Μπορίσοφ πρέπει να ξέρετε ότι: 
Αυτή την στιγμή κυβερνάνε το Σοσιαλιστικό κόμμα με το μουσουλμανικό (τουρκικό στην ουσία) κόμμα. Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι όταν καταγγέλει πως γίνεται άνιση κατανομή κονδύλιων και περιοχές με κυβερνητικούς βουλεύτες ή δημάρχους να τσεπώνουν τα περισσότερα, αυτό σημαίνει και πως οι μουσουλμανικές περιοχές έχουν μεγαλύτερο μερίδιο από άλλε περιοχές. Διαβάστε και το παρακάτω για να καταλάβετε πως και στην Βουλγαρία χρείαζεται μία σπίθα μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.