Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ένα προφυλακτικό τη μέρα την κλιματική αλλαγή κάνει πέρα!


Picture


Σε μια ομιλία με θέμα "Προφυλακτικά και το Κλίμα" που δόθηκε στο Commonwealth Club της California , ο συγγραφέας Alan Weisman και ο Berkeley Δρ Malcom Potts από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας υποστήριαξαν τον οικογενειακό προγραμματισμό ως μέσο για τη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου για την οποία ευθύνεται ποιος άλλος; η αύξηση του πληθυσμού!

Ο Weisman είπε ότι κάθε 4,5 ημέρες 1 εκατομμύριο άνθρωποι προστίθενται στον πλανήτη, λέγοντας ότι "δεν υπάρχει αμφιβολία οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο πολλοί από ό, τι η φύση υπολόγιζε".
Κατά τη γνώμη του Potts, ο οικογενειακός προγραμματισμός είναι ο πιο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για τη μείωση του άνθρακα και ότι οι εθελοντικές υπηρεσίες οικογενειακού προγραμματισμού είναι σε ζήτηση.
Υπάρχουν 222 εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο που θέλουν να σχεδιάσουν τις οικογένειές τους, αλλά δεν έχουν καλύψει την ανάγκη για τη σύγχρονη αντισύλληψη, είπε. Το να διαθέσουμε κάτι τέτοιο στις γυναίκες και τους άνδρες εκτιμάται ότι θα κοστίσει 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως - περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια περισσότερο από ό, τι οι Αμερικανοί ξόδεψαν στις Απόκριες 2013 .
Επεσήμανε την επιτυχία της Ταϊλάνδης στη μείωση του συνολικού ποσοστού γονιμότητας της στη δεκαετία του 1970 . Μια τέτοια καινοτόμα προσπάθεια για τη μείωσή του ήταν το Λάχανα και Προφυλακτικά (ναι καλά διαβάζετε) σε ένα εστιατόριο της Μπανγκόκ, ξεκίνησε από έναν άνθρωπο που πίστευε ότι ο έλεγχος των γεννήσεων πρέπει να είναι τόσο εύκολος όσο η αγορά ενός λάχανου. Το εστιατόριο προωθεί επίσης την ασφαλή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.
Ο Weisman, αναφέρθηκε στην αλλαγή του κλίματος και της αύξησης του πληθυσμού, λέγοντας ότι το πρόβλημα είναι απλά ότι έχουμε περισσότερους ανθρώπους που ζητούν περισσότερα πράγματα, με αποτέλεσμα περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα.
Ο Potts πιστεύει ότι με μεγάλες επενδύσεις στον οικογενειακό προγραμματισμό, ο πληθυσμός θα μπορούσε να μειωθεί στα 6 δισεκατομμύρια μέχρι το 2099.
Επίσης ο Weisman Borlaug προειδοποίησε ότι όποιες άλλες λύσεις απλά θα προσφέρουν στην ανθρωπότητα μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα και ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τελικά η έκρηξη της αύξησης του πληθυσμού.
Μερικές από τις καλύτερες λύσεις, δήλωσε ο Potts για τον οικογενειακό προγραμματισμό, είναι η επένδυση στην εκπαίδευση των κοριτσιών, αυξάνοντας την ηλικία του γάμου και σταματώντας το γάμο από μικρή ηλικία.
Μόνο παίρνοντας τέτοια μέτρα θα μπορέσουμε να έχουμε καθαρό και σταθερό περιβάλλον.
Καταλάβατε; Ή μήπως ακόμα θεωρείτε όσους σας λένε ότι θέλουν αποπληθυσμό της γης ακόμα συνωμοσιολόγους; Όσο για το νούμερο των 7 δις που λένε ότι είμαστε κι ολοένα αυξανόμαστε, είναι και το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί ποτέ! Αν καταφέρετε να κάνετε ακριβή μέτρηση λόγω τις μαζικής μετακίνησης πληθυσμών από μετανάστες (μεγάλη πρόκληση η καταμέτρηση, γιατί μετριούνται ΚΑΙ στη χώρα που γεννήθηκαν ΚΑΙ στη χώρα που μετανάστευσαν) θα σας βγάλουμε το καπέλο. Κατά τα άλλα, εκτός από την Αφρική που είναι δύσκολο να γίνει σωστή απογραφή, ΠΑΝΤΟΥ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τόσο σε νούμερο όσο και σε ταχύτητα.
Όμως η ιδέα τους να απομείνουμε μόνο το 15% μάλλον είναι στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το σχέδιο έχει ήδη δρομολογηθεί ποικιλοτρόπως: Τροφή, αέρας, εμβόλια, πείνα, ηλεκτρομαγνητική μόλυνση. Τώρα πόσοι θα είναι το 15% θα το βρείτε μόνο αν βρείτε πόσοι είμαστε στ' αλήθεια. Πάντως το γεγονός είναι ένα: Δεν κρύβουν πλέον καθόλου τις προθέσεις τους και σου λένε κάντο μόνος σου για να μην στο κάνω εγώ!
σχετικά άρθρα:
allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.