Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Οι «τρομοκράτες» κάνουν… πικ νικ δίπλα στα ουκρανικά τανκς-Το ΝΑΤΟ ενισχύει τις δυνάμεις του στην Ανατολική Ουκρανία-Η Υπερδνειστερία ζητά από τον Πούτιν να ενωθεί με την Ρωσία-Ύψωσαν την σημαία της ανεξαρτησίας άλλες δύο πόλεις στο Ντονέτσκ-11 Μαΐου το δημοψήφισμα στο Ντονέτσκ για την ένωση με την Ρωσία-«Σαλταρισμένος» Ουκρανός στρατιώτης απειλούσε πολίτες με χειροβομβίδα (βίντεο)

Οι «τρομοκράτες» κάνουν… πικ νικ δίπλα στα ουκρανικά τανκς
Οι «τρομοκράτες» κάνουν… πικ νικ δίπλα στα ουκρανικά τανκς

Η φωτογραφία απλά καταλύει όλες τις υστερικές προπαγάνδες της Χούντας του Κιέβου, που βλέπει τρομοκράτες και προβοκάτορες της Μόσχας πίσω από τον ξεσηκωμό των ρωσόφωνων της ανατολικής Ουκρανίας.

Βλέπετε, λοιπόν, τους επικίνδυνους «τρομοκράτες» της ρωσόφωνης πόλης του Κραματόρσκ, γυναίκες, νήπια και γέροντες, να έχουν ακινητοποιήσει τα ουκρανικά άρματα μάχης έξω από την πόλη τους, να έχουν καθίσει πάνω στο γρασίδι και να κάνουν… πικ νικ.
Όπως έχουμε ξαναγράψει, στην εποχή των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης καμιά προπαγάνδα δεν μπορεί να σταθεί. Η φωτογραφία από το twitter αποδεικνύει την αλήθεια και ξεγυμνώνει από «επιχειρήματα» το ακροδεξιό – ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου.

Η Υπερδνειστερία ζητά από τον Πούτιν να ενωθεί με την Ρωσία

Η Υπερδνειστερία ζητά από τον Πούτιν να ενωθεί με την Ρωσία

Οι τοπικές αρχές της Υπερδνειστερίας ζητούν από τον ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της ως πρώτο  βήμα που θα την οδηγήσει στην ένωση με την Ρωσία όπως έγινε στην περίπτωση της Κριμαίας.
Οι αρχές της Υπερδνειστερίας επικαλούνται το δημοψήφισμα που έγινε στην περιοχή στο οποίο οι κάτοικοι ψήφισαν υπέρ της απόσχισης από την Μολδαβία όπου και ανήκει.
Η Υπερδνειστερία συνορεύειο με την Οδησσό όπου σήμερα οι Ρώσοι της περιοχής ανακήρυξαν αυτόνομη δημοκρατία την περιοχή.
Ενωμένες αυτές οι περιοχές (Οδησσός και Υπερδνειστερία) σημαίνει άνοιγμα του μετώπου της Ρωσίας στη δυτική Ουκρανία δυσκολεύοντας τόσο στρατηγικά  όσο και πολιτικά την κυβέρνηση του Κιέβου που δεν έχει καταφέρει να ελέγξει την κατάσταση σε κανένα μέτωπο.

Το ΝΑΤΟ ενισχύει τις δυνάμεις του στην Ανατολική Ουκρανία

ukrainesoldiersdefect
Σε άμεσα μέτρα ενίσχυσης των δυνάμεών του στην Ανατολική Ουκρανία προχώρησε το NATO, με αφορμή την εξελισσόμενη κρίση στην Ουκρανία.
«Θα δείτε ανάπτυξη δυνάμεων σε θάλασσα, αέρα, ξηρά άμεσα, εντός των επομένων ημερών», ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, μετά τις αποφάσεις στις οποίες κατέληξαν οι πρέσβεις των 28 χωρών – μελών της συμμαχίας στις Βρυξέλλες.
Μαχητικά αεροσκάφη του NATO θα εντείνουν τις περιπολίες τους πάνω από την περιοχή της Βαλτικής, συμμαχικά πλοία θα αναπτυχθούν στη Βαλτική Θάλασσα, την ανατολική Μεσόγειο και άλλα σημεία, ενώ συμμαχικό στρατιωτικό προσωπικό θα ενισχύσει την ετοιμότητα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, κυρίως σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση και τις ασκήσεις, δήλωσε ο Ράσμουσεν.

Ύψωσαν την σημαία της ανεξαρτησίας άλλες δύο πόλεις στο Ντονέτσκ

Ύψωσαν την σημαία της ανεξαρτησίας άλλες δύο πόλεις στο Ντονέτσκ

Ρώσοι διαδηλωτές στο Νοβοαζόφσκ και στο Κρασνοαρμέισκ ύψωσαν τη σημαία της ανεξάρτητης Δημοκρατίας του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία.
Να σημειωθεί ότι δεν κατέβασαν τα ουκρανικά σύμβολα απλά τοποθέτησαν στο δημαρχείο το αστυνομικό τμήμα αλλά και άλλα δημόσια κτίρια τη νέα σημαία της περιοχής.

11 Μαΐου το δημοψήφισμα στο Ντονέτσκ για την ένωση με την Ρωσία

11 Μαΐου το δημοψήφισμα  στο Ντονέτσκ για την ένωση με την Ρωσία

Η κεντρική εκλογική επιτροπή του Ντονέτσκ δημοσιοποίησε τα ερωτήματα που θα τεθούν στο δημοψήφισμα της 11ης Μαΐου.
«Θέλετε την δημιουργία ανεξάρτητης Δημοκρατίας του Ντονέτσκ;» και «Σε ποιά χώρα θέκελε να ανήκει η ανεξάρτητη δημοκρατία του Ντονέτσκ: Στην Ουκρανία ή στην Ρωσική Ομοσπονδία» θα ερωτηθούν οι κάτοικοι.
Οι φωτογραφίες είναι από ομάδα πολιτοφυλάκων που έχουν καταλάβει το δημαρχείο της πόλης σε μία προσπάθεια να πιέσουν τις τοπικές αρχές που πρόσκεινται στο Κίεβο να μην αντιδράσουν στο δημοψήφισμα.
donetsk 37
donetsk 36
donetsk 35
«Σαλταρισμένος» Ουκρανός στρατιώτης απειλούσε πολίτες με χειροβομβίδα (βίντεο)

«Σαλταρισμένος» Ουκρανός στρατιώτης απειλούσε πολίτες με χειροβομβίδα (βίντεο)

Την ώρα που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες τα ουκρανικά στρατεύματα έξω από τοΣλοβιάντσκ της ανατολικής Ουκρανίας, μετά από διαπραγματεύσεις με τους ρωσόφωνους κατοίκους, κατέβασαν τα όπλα τους και αποχωρούν, δηλώνοντας έτσι την απροθυμία τους να χύσουν το αίμα των συμπατριωτών τους για τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Βερολίνου, στην άλλη φάλαγγα τεθωρακισμένων, έξω από γειτονική πόλη του Κραματόρσκ συνέβη το ευτράπελο που θα δείτε στο βίντεο.
Ουκρανός άνδρας των τεθωρακισμένων, «σάλταρε» στην κυριολεξία και κρατώντας μια χειροβομβίδα στα χέρια, μπήκε στα χωράφια και την έδειχνε απειλητικά στους διαδηλωτές.
Στη συνέχεια ο ίδιος, ανέβηκε πάνω σε ένα άρμα, συνεχίζοντας να δείχνει απειλητικά τη χειροβομβίδα.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι όλα αυτά τα έκανε απέναντι σε άοπλους διαδηλωτές, γυναίκες και παιδιά


πληροφορίες από tribune.gr-makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.