Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Βίντεο: Αμερικανός της Blackwater συλλαμβάνεται αιχμάλωτος στο Χάρκοβο - Η Μόσχα τους προειδοποιεί με εξόντωση



Συγκλονιστικό βίντεο έρχεται από το Χάρκοβο με την σύλληψη Αμερικανού μισθοφόρου της
Blackwater, ο οποίος ειχε σταλθεί από την ουκρανική κυβέρνηση για να καταστείλει διαδηλώσεις και για να εξουδετερώσει τους αρχηγούς των ρωσόφωνων.
Μάλιστα ο Αμερικανός παραστρατιωτικός ακούγεται στο τέλος του βίντεο να λέει "Ι am a US citizen"!

Σε άλλο βίντεο φαίνεται η άφιξη άλλων μισθοφόρων στο Ντονέτσκ οι οποίοι, αφού κατεβαίνουν από το λεωφορείο αρνούνται να μιλήσουν σε οποιονδήποτε, και απομακρύνονται από το πλήθος για να μην ακουστούν οι μεταξύ τους ομιλίες.
Δεν απάντησαν σε καμμιά ερώτηση και ήταν ντυμένοι με στρατιωτικές στολές.
Ο επικεφαλής τους είπε ότι πρόκειται για στρατολογημένους από το γραφείο του Kirovograd, όμως όταν ζητήθηκε από έναν εκ των στρατιωτών να δέιξει ταυτότητα, δεν απάντησε και έφυγε.
To ρωσικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε πριν λίγο ότι "Από σήμερα 150 Αμερικανοί εξοπλισμένοι από την Greystone Ltd., θυγατρική της Blackwater, επιχειρούν στην νοτιοανατολική Ουκρανία μεταμφιεσμένοι ως ουκρανοί στρατιώτες. Οι οργανωτές και οι συμμετέχοντες σε αυτήν την ωμή πρόκληση αναλαμβάνουν την ευθύνη για την δημιουργία τεράστιων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ελευθεριών αθώων πολιτών στο ουκρανικό κράτος. Θα αντιμετωπιστούν αναλόγως των πράξεων τους".
Η Ρωσία είχε προειδοποιήσει και στην περίπτωση της Κριμαίας ότι "Αν συλληφθούν ένοπλοι μισθοφόροι ξένου κράτος δεν καλύπτονται από τις συνθήκες μεταχείρισης αιχμαλώτων" αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για επί τόπου εκτέλεσή τους.




defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΛΙΘΕ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΧΘΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΙΠΠΟΤΕΣ ΓΚ(Ρ)ΑΙΫ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ=ΜΠΛΑΚΓΟΥΟΤΕΡΑΔΕΣ!ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝ ΣΙΒΚΟΦ¨ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ 3ου ΠΠ."
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΡΟΥΣ(70 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΧΡΕΟΣ ΗΠΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ 'ΑΚΡΙΒΟΥΣ' ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ!
    ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΚΕΦΕΛΕΡ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑΣ!ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΚΡΕΫΣΤΟΟΥΝ=ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ, ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ 'ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ' ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ.ΩΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 'ΚΟΚΚΙΝΟ' ΤΟ ΚΑΫΜΕΝΟ....
    ΑΠΟ ΜΠΛΑΚΓΟΥΟΤΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΝΤΜΠΛΑΝΤ,ΑΠΟ ΑΚΑΝΤΕΜΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΟΚΑΪΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΠΡΙΝΣ ΚΑΙ ΓΙΟΖΕΦ ΣΜΙΤΖ.
    ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΥΚΑΟΝΑ ΩΣ ΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ!ΔΕΝ ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ'ΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ!ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ..
    ΣΠΕΤΖΝΑΤΖ+ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ....ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΗΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.