Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Πολύ σωστά Μακαριότατε! Ο Νεοταξίτης παπάς ξαναχτύπησε:



Σε μια νέα προπαγανδιστική φιέστα, δήλωσε ότι είναι ασυγχώρητο λάθος το να γυρίζουμε την πλάτη στους μετανάστες.

Αυτή τη φορά θα συμφωνήσω. 
Έτσι διατρέχουμε κίνδυνο να μας καβαλήσουν στην πλάτη. 
aristidisdikaios.blogspot.gr

4 σχόλια:

  1. Καλα θα κανει αυτος ο παπας, να τους παρει στο Επισκοπειο του και να τους ταΐζει, λουζει και χτενιζει. Αν ο Μακρυγιαννης ειχε τα μυαλα αυτου του παπα, σημερα θα προσκυνουσε τον πασα ακομα.
    Λοιπον, αν θελει να ειναι μερος της προπαγανδας των αθεων προοδευτικων, να μας το πει και μη μπερδευει το Ευαγγελιο στα ποδια μας. Αυτοι οι πονετικοι ας με χαρακτηρισουν οπως θελουν, το αποτελεσμα μετραει και οχι τα παχια τους λογια. Και δεν μου λετε εσεις αγιοι ιεραρχες μερικοι που ψυχοπονατε περισσοτερο απο εμενα, με ρωτησατε, οταν ριχνω τον οβολο μου στο παγκαρι ειμαι συμφωνος να ταΐζετε τους λαθροεισβολεις;
    Αν και πνευματικοι Ανδρες δεν εχετε με βασει την πολιτικη σας ορισμενοι, την αισθηση του ιστορικου μελλοντος. Μηπως θελετε σε μια χουφτα λαου οπως ειμαστε ως Ελληνες να φτιαξουμε τον κοσμο κατα το Ευαγγελιο; Ακομα και ετσι να ειναι, υποδεχεστε τους μελοντικουσας αποκεφαλιστες, αφου η συντριπτικη τους πλειοψηφια δεν εχουν καμια σχεση με την Ορδοδοξια κα με τον Ελληνικο Πολιτισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Τοτε κατσε και ακονισέ του το μαχαιρι και απο τις δυο μεριες, να ερθει να σου παρει το κεφαλι.

      Διαγραφή
  3. εγω παπα ταλιμπαν προδοτη σου γυριζω την πλατη μου και οχι μονο....προσωπικα σε εσενα και στην πονυρη μουρακλα σου...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.