Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Αγοραίες Βαρβακειάδες…..Ιστορίες για καναπεδάτους και φραπεδάτους


ΑΓΟΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΚΕΙΕΣ

  — Με λιμουζίνες…. με τζιπ μερσέντες…. με μαύρα ταγιέρ Ντιόρ…. με βαθύ ντεκολτέ…. με φουσκωτούς….. με……
=== ΤΟΣΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ…..
— ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΙ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ»
  — ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ….ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΙΟ, ΣΤΗ… ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ, ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ!!!!!!

— ΣΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ «ΠΟΝΟΥΝ» ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!!! Σου μένει η γλύκα της απελπίδας…. Σκέτο φαρμάκι!!!!!! Αλλά απελπίζεις και δεν απελπίζεσαι…. Μαλάκα!!!
— ΜΕ ΝΤΟΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ!!!!!!!!!!!!
— Ποτέ δεν θα αφήσουν μια σακούλα μακαρόνια σε ένα χαμόσπιτο, νύχτα σε δρόμο με λάσπες, στη τρώγλη του άνεργου με τα 7-8 παιδιά….
— Θα αφήσουν όμως τη πούστικη σφραγίδα τους, επιδεικτικά στη Βαρβάκειο, με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ σε όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ….   Πρέπει να το πιστέψεις με έντεχνους μύθους, ότι τις καλές πόρνες με τα μαύρα μεταξωτά της Βαρβάκειου, τις ψάχνουν οι κακοί του… ΣΔΟΕ και της… ΕΥΠ…!!! «Τις ψάχνει και το…. ΣΔΟΕ» !!!!!! Να τις κάνει τι ρε πανηλίθιε το ΣΔΟΕ?????
— Πρέπει να πιστέψεις, ότι οι ληστές που πραγματικά κυβερνούν, κάποτε θα ταΐσουν κι΄ εσένα!!!! Δεν πρέπει να σε αφήσουν να σκέφτεσαι την επΑΝΑΣΤΑΣΗ… Ο ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΜΟΣ είναι κατά βάθος καλοκάγαθος… Σαν ξεραμένο σκατά είναι….
— Σφραγίδα «εικονικής φιλανθρωπίας» στη Βαρβάκειο!!! Σφραγίδα εμπιστοσύνης, μεταξύ του τραπεζίτη ληστή και του σωματείου των χασάπηδων της Βαρβάκειου, εκεί που ο μπατήρης έτσι κι΄ αλλιώς, θεωρεί άσκοπο ή δεν έχει δυνάμεις να πάει να ζητιανέψει…. Σφραγίδα ΘΑΝΑΤΟΥ…. Σφραγίδα ακραίου συγκυβερνητικού ναζισμού, σε νάϋλον σακούλα αναμονής!!!!!!
— Δεν πρόλαβες???…
— Αν δεν πεθάνεις από πείνα, θα μένεις με την απελπίδα, ότι τα επόμενα Χριστούγεννα -που ξέρεις?- θα είσαι εσύ ο τυχερός να φας από το χέρι των αγοραίων της Βαρβακείου…. Κάτι σαν νόμος των πιθανοτήτων να πιάσεις το τζόκερ!!!
— Μια τα Χριστούγεννα και μια Μεγάλη Παρασκευή και ξανά Σταύρωση μετά, επί 363 υπόλοιπες μέρες πείνας, πόνου και θανάτου!!!
Τόση πουστιά, μόνο από καλούς φονιάδες μπορείς να εισπράττεις!!!!
….Ιστορίες για κόπανους καναπεδάτους και φραπεδάτους…. Ιστορίες για αγρίους Ουγκαντιανούς….
tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.