Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο "αντιφασίστας", ακτιβιστής, "αντιναζιστής" και κρατικοδίαιτος "δημοκράτης" Κούλογλου μαζί με την αλλαγή του Σύριζα!


Ένα πιάτο κερασμένο σκ@τ@ στα κορόιδα που θα πάνε να ψηφίσουν! Μετά να μην κλαίγονται για την καθυστέρα.....
perimajestic.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Σχεδον στο συνολο τους ολοι αυτοι που αυτοαποκαλουνται αριστεροι και δεν αφηνουν το δικαιωμα σε κανενα αλλον να τους χαρακτηρισουν αριστερους, παρα μονο να το λενε οι ιδιοι, τσιμπουρια και βδελλες απο το ΄74 ειναι κολλημενοι στο σβερκο του λαου. Να ηταν μονο ο Κουλογλου κρατκοδιαιτος, τι χαρα μεγαλη.
    Ολοι αυτοι κατηγορουν τη "Χρυση Αυγη", με ενα στομα και μια γλωσσα οτι ειναι φασιστικη οργανωση και οι ιδιοι, οχι απλος της μοιαζουν, αλλα ειναι στο πολλαπλασιο της φασιστες και αντιδημοκρατες και το δειχνουν οταν στριγμωνονται για τις ποικιλες αντεθνικες τους δρασεις.
    Ο λογος που δεν συμμετουν σε τηλεοπτικες συζητησεις μαζι της, δεν ειναι οτι δεν μιλαν με φασιστες, αλλα γιατι εκει δεν εχει και "επειδη και δια ταυτα". Εκει θα στριμωχτουν για συγκεκριμενες πραξεις και οχι αερολογοντας οπως κανουν αλλου. Θελετε ενα παραδειγμα για τα παραπανω; Ο Πλευρης, ο μεγαλος, τους καλει σε διαλογο και δεν πανε. Αφου φωναζετε οτι ειστε δημοκρατες και δημοκρατια σημαινει διαλογος, εσεις γιατι τον αρνειστε; Α, ειναι φασιστας. Αμ,δε, δεν ειναι αυτο, να σας παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα φυσικά και δεν πάς σε διάλογο όταν αυτά που έχεις να πείς είναι γενικολογίες και συνθήματα και όχι επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.