Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Προεκλογικός αβανταδΩρος στον Αρούλη, ο Ιερώνυμος!!!!!!


ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΡΗΣ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ-ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ

O σεβασμός μου για τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είναι απεριόριστος!



— «O σεβασμός μου για τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είναι απεριόριστος!
pic.twitter.com/cJdDQffM9i» μας ενημερώνει προεκλογικά ο Αρούλης!!!! Και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να διαφημιστεί, χωρίς τη συγκατάθεση του Ιερώνυμου!!! Δεν περιμένω να δω ανάλογες προβολές-προσβολές της νοημοσύνης μας, με αντίπαλους του Αρούλη……
— ΠΗΓΗ: Aris Spiliotopoulos‏@aris_spiliotop 13 Απρ
— ΣΧΟΛΙΟ «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ«: ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ ….ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ.
— ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ.
tsoutsouneros.arvanitis.eu

5 σχόλια:

  1. Θυμασαι Αρχιεπισκοπε, τι πολεμο εκανες εσυ και ο αλλος ο Αγιος Ζανκυνθου στον Μακαριστο Χριστοδουλο αγκαλια με το δαιμωνικο ΠΑΣΟΚ και τον σατανικο ΣΥΡΙΖΑ; Τι δεν του ειχατε συρει, να βγαλει τα ρασα και να γινει πολιτικος ο ενας, ο δε αλλος πηγαινε πιο μακρια την σκεψη του και του ελεγε οτι τα ορια... ειναι μεχρι τη Συγγρου.
    Τι δουλεια εχεις εσυ Αγιε Ιερωνυμε με αυτον τον ακαματο και θαμωνα της Μυκονου; Αυτος δεν ειναι που ψηφισε ναι στο Τεμενος; Τωρα, γιατι λεει οχι; Μηπως στο μετρημα βρηκε περισσοτερους τους κατ φυση και λιγοτερους τους... ετσι; Μηπως θελεις να γινεις Χοντζας; Ετσι οπως το πατε το πραμα με το πολυ Βαγγελιο στο τελος Μουσουλμανους θα ποιμενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως εγραψε και ο πρωτος το χριστοδουλο τον ειχατε περασει γενεες 14.ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!παραδειγμα για το μισθουλακο και τη κουταλα τη μεγαλη και την εξαρτηση σας απο το συστημα.και αλλα πολλα που τα βρισκουμε μπροστα μας τωρα ειτε εχουμε χασει τη πιστη μας ειτε οχι στο πικρο πηγαδι ειμαστε ολοι μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να τον παρεις μαζι σου αγγαζε α-ρουλη και παρεακι οπως θασται πηδηξτε απο την πρωτη γεφυρα που θα βρειτε μπροστα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΑΡΑ ΑΡΟΥΛΗ ΓΛΕΙΨΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚ7Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΕΛΦΗ ΜΕΤΑ ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΑΡΟΥΛΑΙΝΑ ΚΑΤΑ ΓΚΑΙΫ ΚΟΣΜΟΝ 'ΝΑΤΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ',ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΓΕΝΙΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΑΡΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ 'ΖΑΧΑΡΩΝΕΙ' ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ Ο 'ΑΓΙΟΣ' ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΨΟΦΗΣΕΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙ' ΕΜΕ 'ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ'!
    ΟΠΟΤΕ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΑΛΛΗΛΟΫΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΕΚΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕΦΙΡΟΘ ΔΕΧΤΗΚΑΝΕ,ΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΑΜ ΔΕ!ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΠΑΤΑ Η ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ, ΑΣ'ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ Ν'ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ 'ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ' ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ.ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝ'ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΕΖΑΧΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Η ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΓΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗ(ΑΥΤΗ ΔΕΝ Τ'ΑΞΙΖΕ)ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΙΫ.ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ.ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ,Ο ΒLUE DEMOCRACY ΑΡΤΙ 'ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΘΕΙΣ' ΑΡΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΟΥΔΕΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ,ΑΗΔΙΑ ΣΚΕΤΗ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΟΡΜΑΛ,ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...ΕΜΕΤΟΣ ΣΚΕΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.